Zvezda bolja, mora to i da dokaže! Oduševljenje dvojicom, ali ima i kritika (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 09.07.2019.
20:45
Izvor: Sportske.net

Kao da gledamo reprizu iz Rige od prošle godine.

Crvenazvezdafk.com
Crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prvo poluvreme Crvene zvezde u novoj sezoni nagoveštava težak posao za izabranike Vladana Milojevića. Crveno-beli nakon prvih 45 minuta igraju 0:0 sa Suduvom u Marijampolju.

Crvena zvezda je u prvih deset minuta imala čak tri šuta u okvir gola. Prvo je pripretio odlični Ivanić koji je pokazao da je raspoložen za igru, potom je isto učinio i Ben, a na kraju i Boaći, sva tri puta je golman domaćih Kardum.

U nastavku je briljirao Marin, ali nije bilo mnogo raspoloženih igrača Crvene zvezde u napadu, nekoliko puta je bio slučaj da je stvorio dobru situaciju pred golom Suduve, ali dobre organizacije u napadu nije bilo.

Suduva izgleda kao bolji tim nego prošle godine, imali su par napada, obično su napadali po desnoj strani preko Svrljuge koji je imao dobrih poteza.

Ben je imao dobar udarac pred sam kraj prvog poluvremena, ali nije uspeo da pogodi sa 25 metara.

Ipak, nakon 45 minuta bez golova, Zvezda je bolji rival, samo što to treba i da dokaže.

Evo nekih tvitova tokom prvog poluvremena, rekli bismo da su navijači jedino zadovoljni igrom Marina i Jovančića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Tuesday, 09.07.2019
22:03

Ovo vec ne razumem, ovi nasi jedva stoje na noge, pa zamalo autogol, nema snage ni lopta pristojno da se udara, Boze pomozi, branimo se kao da igramo protiv Liverpula, ili Napolija, ili PSG, Milojevicu prvi put imam primedbu na tvoj rad, znacu brale ako nema srece nema rezultat, e pa sram te bilo, majstore, ne znam sta si radio u pripremama, ali, ovaj tim ti je jaci dva puta od onog proslogodisnjeg , ali mnogo lose izgledamo, daj Boze da gresim, ali mi sa ovakvom kondicijom, igrom, neuigranosti, nemamo sta da trazimo protiv Helsinkija, znaci posle veceras, molim Boga da ikako mozemo do Lige uefa, jer ne verujem da moze el magico da promeni nesto za jednu nedelju, a sad ce jos vise da me nervira nekom izjavom tipa teske noge , ovo ono, Miloje, pa da li postoji tim u nekoj ligi gde ces ti igrati napadacki AMAN, I ne samo to, jos ovako defanzivno, napravili nam pra sansi, mi smo se spasili bukvalno, bolje sanse su imali, bolje su igrali i svezije izgledaju. Nemam vise sta da dodam, ova tekma mi pokvari raspolozenje za celu sezonu, nije meni zbog rezultat, ali nesto debelo ne valja, Ben, Boaci, Ivanic, totalno nezainteresovani, i idisponirani, tu nesto ne stima, niko zadovoljan svi u nekom svom svetu, ovo debelo ne valja, nema te borbenosti, tog zara, ako mi iko fali iz tima od prosle godine to je Degenek i Krsticic i niko drugi, ni stojke, ni savic, nijedan,

avatar
Opet onaj Anonymous
Tuesday, 09.07.2019
20:54

Ma nek nam je samo Causic otisao, prebacit ce oni u drugom poluvremenu u petu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 09.07.2019
20:52

Za prvu zvanicnu utakmicun u sezoni odlicna igra.

avatar
Realni Arthur
Tuesday, 09.07.2019
20:51

Pisem na poluvremenu, ajmo malo laganije kritama, naravno prva tekma je, ima puno vremena da sve ovo mnogo bolje izgleda, citam komentar kao sa Jovicicem, i gobeljicem se ne igra, alo bre pa znamo za njihove kvalitete i nista novo, ok su, nemamo boljih, ja se plasim malo, prizivam i srecu, jer igramo tecnije, bolje nego prosle godine ali treba nam sreca, a i bocko malo da oznoji dres a ne da mi seta ko na manekenskoj pisti. Momci glavu gore, dobro je, bice bolje, imamo i revans u Bg, mada ja mislim da ovo dobijamo mozda ne ubedljivo ali barem 1 ili 2 razlike. srecno Zvezdo

avatar
El Nindža
Tuesday, 09.07.2019
20:49

Samo da Gobelja našteluje centaršut :D

avatar
Realni Arthur
Tuesday, 09.07.2019
23:10

Znaci isti Stojkovic, od deset centarsutova mozda na srecu i pogodi jedan!