Zvezda bila spremna da odreši kesu za odličnog Čeha, da li je sad odustala?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.12.2018.
23:46
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Zanimljiv igrač, na ''Transfermarktu'' mu vrednost duplirana u poslednjih nekoliko meseci.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je odmah po završetku prvog dela sezone u Superligi počela da dodatno jača šampionski tim, pa su tokom nedelje na izmaku angažovani iskusni štoper Nemanja Milunović i mladi vezista Napretka Miloš Vulić.

Teško da će Zvezda tu stati sa pojačanjima, mada se sada očekuju i odlasci nekolicine igrača, kako bi se igrački kadar rasteretio za prolećni deo sezone.

''Kurir'' je danas preneo zanimljiva saznanja da je Zvezdi bio ponuđen češki reprezentativni vezista i fudbaler Jabloneca, 24-godišnji Mihal Travnik, ali ne samo to, nego da su u Zvezdi navodno bili spremni da za ovog igrača izdvoje 800.000 evra na ime obeštećenja kako bi ga angažovali.

Ipak, s obzirom da do transfera nije došlo, a da je u međuvremenu angažovan Vulić za četiri puta manju sumu, sada se spekuliše da su na ''Marakani'' odustali od pomenutog češkog veziste, a da su se u trku za Travnikov potpis uključili i neki drugi evropski klubovi.

On igra sjajno ove sezone u Jablonecu, na 25 utakmica postigao je 10 golova i upisao 10 asistencija, a zanimljivo je da je na ''Transfermarktu'' letos procenjen na milion, a da je ove jeseni ta procena njegove tržišne vrednosti udvostručena na dva miliona evra.

Član Jabloneca je od leta 2015, a ugovorom sa ovim klubom vezan je do kraja juna 2020. godine. Za reprezentaciju Češke upisao je pet nastupa, a u prilogu su njegovi golovi i asistencije u protekle dve godine.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FCMV
Monday, 24.12.2018
09:40

Dajte ljudi slovenca Sporara iz Bratislave, jako zahvalan igrac.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 24.12.2018
00:53

Vulic je sasvim solidan igrac i sigurno mnogo perspektivniji od ovog Ceha, a plus toga cetiri puta jeftiniji.