Zvezda bez rešenja za Napredak, navijače baš brine forma jednog igrača! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.03.2018.
19:18
Izvor: Sportske.net

Nema golova na najvećem srpskom stadionu posle prvog poluvremena poslednje utakmice 27. kola Super lige Srbije.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Poslednja utakmica 27. kola Super lige Srbije igra se na stadionu "Rajko Mitić", a nakon prvog poluvremena nema golova u duelu Crvene zvezde i Napretka.

Jedini domaći klub koji je u tekućoj sezoni uspeo da savlada Crvenu zvezdu uspeo je da zadrži rezultatski egal na poluvremenu iako je tokom većeg dela dosadašnjeg toka meča bio u podređenom položaju.

Crvena zvezda je držala loptu u svom posedu, plela mrežu ispred gola Nikole Petrovića, ali nije bilo dovoljno dobrog završnog pasa i udaraca koji bi ugrozili protivnika.

Svi pokušaji domaćih sveli su se na udarce sa distance sa kojima golman Napretka nije imao problema. Dva puta je udarcima van kaznenog prostora pokušavao Nemanja Radonjić, a isti broj pokušaja imao je i kapiten Nenad Milijaš iz slobodnih udaraca.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu Crvena zvezda je imala preko Aleksandra Pešića u 11. minutu kada je Eskić pogrešio u začetku akcije ali je Kostić na vreme reagovao i izblokirao udarac napadača domaćeg tima.

Odličan je bio i pokušaj Nenada Krstičića iz 38. minuta ali je Nikola Petrović bio na visini zadatka i jako lepom paradom sačuvao svoju mrežu.

Napredak je bio fokusiran na odbranu gola, a najviše je u napadu pokazao Aleksa Vukanović koji je u 18. minutu imao odličan prodor ali ga je Milan Borjan zaustavio dobrim skraćivanjem ugla prilikom šuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žarko Petrović
Sunday, 11.03.2018
21:45

Pesic je katastrofa. To je najverovatnije jer nema konkurenciju, mora par utakmica da isprati sa klupe

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 11.03.2018
20:51

Sad će Majo da asistira 😂

avatar
Aleksandar Aca Kovacevic
Sunday, 11.03.2018
20:48

koliko fale boaci i kanga to je neverovatno

avatar
СрбијаНС
Sunday, 11.03.2018
20:37

Чека се змај мајо