Zvezda bez predaha, danas novi meč, a TV prenosa koliko vam duša hoće...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.02.2020.
10:22
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Srpski šampion ulazi u sve jači ritam utakmica na pripremama u Beleku.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Juče je savladala Ludogorec sa 1:0, a već danas Crvena zvezda ima novu proveru na pripremama u Turskoj.

Ovoga puta rival ekipi Dejana Stankovića biće ekipa slovenačkog Celja.

Meč počinje u 15 časova i 30 minuta, a TV prenos je i ovoga puta obezbeđen i na TV Arena Sport (na njenom DRUGOM kanalu), i na Zvezda TV, i na Zvezdinom YouTube kanalu.

Uoči ovog duela, golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan osvrnuo se na jučerašnju utakmicu sa Ludogorecom. Za razliku od nekih prethodnih, ovoga puta je prezadovoljan.

''Veoma bitna pobeda za nas. Još su noge umorne, ali defanzivno smo odigrali fenomenalno. Igrači Ludogoreca su stvorili tek tri šanse za celu utakmicu, a to me mnogo raduje.

I u napadu smo bili veoma dobri, imali smo i taj penal, ali najbitnija je pobeda jer nam donosi dosta samopouzdanja i mislim da treba samo ovako da nastavimo. Sve što je stručni štab tražio od nas mi smo pretvorili u delo.

Nisu nam stvorili nijednu priliku u prvom poluvremenu, kasnije nas je u drugom delu stigao i umor. Ima još dosta do početka prvenstva i biće to kako smo i zamislili'', izjavio je Borjan, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Posebno su ga oduševili najmlađi saigrači, među kojima se posebno ističu Željko Gavrić i Veljko Nikolić.

''Veoma sam zadovoljan kako su se momci uklopili u tim. Crvena zvezda je oduvek imala odličnu Omladinsku školu i svake godine izbacuje sve više talentovanih igrača. Treniraju fenomenalno, i sada je na njima da se dalje pokazuju. Sjajno su odigrali sve četiri utakmice, sve je na njima. Dobiće šansu da pokažu koliko znaju na terenu, a stvarno znaju mnogo i želim im svu sreću u nastavku. Verujem u njih'', poručuje Borjan.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 02.02.2020
12:43

Duh će moći da gleda svoju miljenicu na 3 od svojih 9 televizora. Ludogorec imao samo 3 šanse? Imao je 6 odličnih šansi od kojih većinu nije iskoristio tako što s 5-6 metara nije umeo da ubaci loptu u gol, imao je u svakom slučaju bar 1 više od zvezde čije su noge umorne, iako imaju treninge oporavka u pripremnom periodu. Samo stručno :D

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 03.02.2020
11:42

Zamisli da ti gledas vas, a jugoslovenski fudbalski klub partizan koliko gledas nasu Zvezdu, ali samo nastavi jer mnogo si nam talican ljepi.