Zvezda bez petorice standardnih u Šapcu?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.10.2018.
11:41
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion nastavlja borbu za odbranu trofeja gostovanjem u Šapcu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Poslednje dve utakmice 13. kola Super lige Srbije biće odigrane danas, a jedna od njih privlači veću pažnju, pošto će Mačva u Šapcu ugostiti aktuelnog šampiona i učesnika Lige šampiona.

Crvena zvezda stiže u Šabac nakon novog ubedljivog poraza u Ligi šampiona, ali i niza od tri odigrane utakmice u razmaku od sedam dana.

Duel u Šapcu biće četvrti koji će tim Vladana Milojevića odigrati u deset dana, pa nema dileme da je fizička potrošnja igrača jednaka emocionalnoj koja je usledila posle 4:0 na "Enfildu".

Dodatni problem za stratega Crvene zvezde predstavljaju kadrovski problemi zbog kojih bi i danas Milojević trebalo da izvede "kombinovani" sastav.

Pod znakom pitanja za gostovanje Mačvi nalaze se Vujadin Savić, Milan Rodić, Branko Jovičić, Marko Marin i Ričmond Boaći, i više je nego izvesno da će neko od njih ostati van protokola.

Biće zanimljivo videti da li će Džonatan Kafu biti u konkurenciji za današnji duel, pošto se juče pojavila informacija da je Brazilac navukao na sebe gnev trenera Milojevića zbog nezalaganja na treninzima.

Sastav Crvene zvezde na današnoj utakmici sa Mačvom mogao bi da bude vrlo sličan onom koji je Milojević izveo u Liverpulu, s tom razlikom što bi Nikola Stojiljković i Dušan Jovančić odmenili Ričmonda Boaćija i Branka Jovičića.

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Degenek, Babić, Gobeljić - Krstičić, Jovančić - Srnić, Ebisilio, Ben - Stojiljković

Utakmica Mačva - Crvena zvezda igra se od 16:30 uz direktan prenos na prvom programu televizije Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Sunday, 28.10.2018
16:50

Bice teska kao i svaka utakmica u JSL. Svi zele da se dokazu protiv Zvezde koja igra LS i svi daju 100% od sebe. Ocekujem da ce fudbaleri Macve igrati na noz kao i svaki put proti Zvezde ali imamo kvalitet da dobijemo ovo i da se jos vise udaljimo od malog komsije.

avatar
Gogi-11
Sunday, 28.10.2018
14:29

Opet nema pavkova zasto?