Zvezda - Autogol i dva penala za pobedu nad Rakovicom

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.09.2014.
19:35
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda nastavila praksu odigravanja kontrolnih mečeva između dva prvenstvena kola. Danas je ekipi Nenada Lalatovića rival bila Rakovica, a aktuelni šampion Srbije je ostvario ubedljiv trijumf.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde je, očekivano, na teren izveo kombinovani sastav, sa željom da ukaže priliku nekim igračima koji su u dosadašnjem toku sezone bili u drugom planu.

Utakmica je igrana na pomoćnom terenu Marakane, njegov tim je na kraju slavio rezultatom 3-0, a sve je počelo autogolom Cvetkovića već posle osam minuta igre. Stefan Đorđević je tada bio u prilici, ali je fudbaler Rakovice zakačio loptu i poslao u sopstvenu mrežu.

Na drugi gol crveno-belih čekalo se sve do samog finiša prvog poluvremena. Tada je Đorđe Despotović oboren u kaznanom prostoru Rakovice, a siguran izvođač penala bio je novajlija Aleksandar Katai, za 2-0 na poluvremenu.

U nastavku još jedan pebal za Zvezdu i još jedan gol. Igrao se 68. minut meča, kada je Vukašin Jovanović bio u odličnom solo prodoru, ali je zaustavljen prekršajem u šesnaestercu rivala, pa je sudija Šegrt ponovo pokazao na belu tačku.

Ovog puta se za realizaciju jedanaesterca pobrinuo Vukan Savićević, koji je preciznim šutem postavio konačnih 3-0.

Crvena zvezda: Trkulja, P. Đorđević, Lazić, Jovanović, S. Đorđević, Gogić, Bosančić, Grujić, Katai, Jović, Despotović.

Klupa: Manojlović, Planić, Savićević i Ristić.

Rakovica: Janković, Milošević, Brkić, Vukadin, Bašanović, Cvetković, J. Miletić, Trajković, Žerađanin, Miljković, Stanojević.

Klupa: Ćirković, D. Radojević, Milanović, B. Miletić, Stefanović, Lukić, Đ. Radojević, Milojević, Popović, Janjić, Petković, Mitrović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke