Zvanično, Zvezda predstavila prvo pojačanje!

Autor: Ivan Cvetković
petak 31.05.2019.
14:54
Izvor: Sportske.net, Mozzart sport

Novajlija u crveno-belom dresu kaže da je ispunio svoju želju.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Šampion Srbije doveo je prvo pojačanje pred novu sezonu. Ugovor do leta 2022. godine sa Crvenom zvezdom danas je potpisao Radovan Pankov.

Doskorašnji štoper Radničkog iz Niša prvo je pojačanje Crvene zvezde pred novu sezonu. Dvadesettrogodišnji defanzivac ponikao je u Vojvodini, odakle se otisnuo u inostranstvo, odnosno Rusiju gde je branio boje Urala.

Po povratku u Srbiju Pankov je nosio dres vicešampiona Srbije, a parafom na ugovor u Ljutice Bogdana, u društvu predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele, ostvario je dečački san.

"Ispunila mi se želja da postanem fudbaler Crvene zvezde. Znam kakvu sam odgovornost preuzeo oblačenjem crveno-belog dresa i nadam se da ću u redovima srpskog šapiona dati doprinos u stvaranju novih uspeha kluba", rekao je Pankov.

Prvi novajlija ponovo će imati priliku da u defanzivnoj liniji sarađuje sa Gajićem i Babićem sa kojima je u dresu mlade reprezentacije Srbije stigao do svetske krune 2015. godine na Novom Zelandu.

"Pre dolaska sam razgovarao sa Babićem i Gajićem, ali i Mirkom Ivanićem koji mi je bio kapiten u Vojvodini. Sa nestrpljenjem iščekujem da ponovo zaigramo zajedno, ali i da osetim dobro poznatu podršku zvezdaša. Voleo bih da nas bodre u što većem broju, a mi ćemo dati sve od sebe da u kvalifikacijama za Ligu šampiona ponovimo prošlogodišnji uspeh", izjavio je Pankov.

Pankov će se novim saigračima pridružiti na okupljanju, koje je zakazano za drugu nedelju juna, a prema informacijama portala Mocartsport Pankov će godišnje inkasirati 120 hiljada evra uz različite bonuse.

Nišlijama na ime obeštećenja sleduje 300 hiljada evra uz 20 posto od naredne prodaje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 31.05.2019
19:34

Одлично појачање за мале паре.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 31.05.2019
17:09

Domaci igrac. veliki zvezdas, mlad, veliki potencijal. Jedino mi se ne svidjaju ovi procenti.

avatar
neme
Friday, 31.05.2019
16:41

Auu kakav je ovo ispad decko kiks igrac- nevideno, otisao u rusiju na foru novi zeland zlato i to rusi ga normalno deportovali posle pola godine oni koji nikada nisu vratili nijednog naseg stopera znaci ni Tanasijevica ni Jokica a bilo je jos talenata.Vujadin je za njega Nesta .onda je sve receno.Teza reaguj.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 31.05.2019
15:57

Kad je zvezda poslednji put platila igrača u Srbiji više od 300 000 €? Da li su to filijale na sve strane ili ti igrači vrede samo toliko? Sad će ovi Terzini zaduženi za Transfermarkt za Srbiju da mu stave cenu od 1 300 000 €, a Terzić će navijačima prodavati priču kako je smanji dug za još 1 000 000 €.

avatar
Südkurve München
Friday, 31.05.2019
15:47
avatar
miki ni
Friday, 31.05.2019
15:33

odlican posao.Decko je mlad i vredan,puno radi na sebi i ja sam iskreno mislio da je stariji.Imace on dobru karijeru

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 31.05.2019
14:59

Ljudino dobro dosao u najveci, najbolji, najpopularniji i najtrofejniji srpski fudbalski klub svih vremena.