Zvanično - Zvezda predstavila deveto pojačanje!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.07.2018.
14:31
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Šampion Srbije predstavio je prvog radnog dana nove nedelje deveto pojačanje u tekućem prelaznom roku.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vezni red fudbalskog kluba Crvena zvezda dobio je u ponedeljak na dubini i kvalitetu, pošto se na "Marakanu" vratio "odbegli sin".

Zvezda je u ponedeljak predstavila deveto pojačanje u tekućem prelaznom roku. Kako je bilo najavljeno, četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima potpisao je bivši omladinac Veljko Simić.

"Vratio sam se u klub u kojem sa ponikao, mogu reći da ovde pripadam. Jako mi je drago što sam dobio drugu šansu u Zvezdi", kazao je Simić nakon potpisivanja ugovora.

Radi se o momku koji igra na poziciji ofanzivnog veznog, a koji posle neuspelih epizoda u nekoliko evropskih klubova iz Zemuna stiže na stadion "Rajko Mitić".

"Pritisak sam donekle iskusio kao Zvezdino dete. Što se ove sezone tiče, očekivanja su, kao i uvek, maksimalna u Crvenoj zvezdi. Siguran sam da će se i ove sezone igrati na tri fronta, u domaćim takmičenjima se uvek ide na trofeje, a u Evropi bi Zvezda i ove godine mogla da oduševi navijače", dodao je Simić.

Veljko Simic
Foto: crvenazvezdafk.com

Pošto je prošao omladinsku školu Crvene zvezde i već poznaje pojedine igrače, Veljku Simiću neće trebati mnogo vremena za adaptaciju.

"Poznajem dosta momaka, Žuleta Stojkovića, Radonju, Branka Jovičića... Neće biti nikakav problem da se uklopim", zaključio je Simić.

Dolaskom Veljka Simića crveno-beli neće zatvoriti letnji prelazni rok jer se uskoro očekuje angažovanje još jednog napadača.

Kako trenutno stoje stvari, biće to Španac Pedro Konde koji je prethodne dve sezone proveo u grčkoj Janini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raky_b
Monday, 30.07.2018
16:04

Nego, odakle poznaje Radonjica!?
Seca se dok ih je ovaj trpao ranije?

avatar
Mino Raiola
Monday, 30.07.2018
16:03

Još jedan propali slučaj. Pa ako ga ožive, mora dati pola od idućeg transfera. na gubitku je samo CZ.

avatar
Realni Arthur
Monday, 30.07.2018
15:33

Naravno da bezplatno, a uz to nase dete je. Za one neverne tome, kod Miloja, jedinoneces uspeti ako neces ili ima boljeg ode tebe, inace, Simic ce biti nasa zlatna koka za godinu dana, taman kad nam bile pare potrebne, pa zato bravisimo za upravu. Sto se napadaca tice, tu zaista ne znam sta da kazem, ali zar treba da nagadjamo bez veze kad imamo takav profesionalni kadar u klubu, e pa braco meni ovo mirise mnogo ozbiljno, nesto slicno se krenulo 1988, laganica, videcete, imam utisak da smo ove godine bolji od prosle, a i uigraniji, pricam za period vremena. E zamislite, prosle godine skoro svaku tekmu smo igrali sa najjacim sastavom, a ove, vec imamo dva tima i to veoma kvalitetna, zar ne vidite da smo jaci nego lane, uporedite pre dve godine, da li bi mogli da dovedemo igrace poput Melega, Jovancica, Ebisilija, ...... ma naravno da ne, ovo dokazuje da klub dobija na vaznost, autoritet, na ozbiljnost, itd. Jedna stvar mi se mnog dopada, a to je trio Terza-Mrkela-Miloje, e tu lezi kljuc uspeha. Pozdrav

avatar
Milan89
Monday, 30.07.2018
15:02

Kakve dve ekipe imamo bukvalno

avatar
Кун
Monday, 30.07.2018
14:49

Hahaha, e jadnici jadni, sram vas bilo bre.

avatar
Südkurve München
Monday, 30.07.2018
14:41

Procice Simic kao Bainovic, Milosevic, Hajdin, Fibel, Rikardinjo, Muce...

avatar
Nikola RED_DEVIL
Monday, 30.07.2018
14:41

Nadam se da ce da pokaze nesto pa da se proda za neke pare.. A besplatno je dosao ili?

avatar
Milan89
Monday, 30.07.2018
15:02
avatar
Кун
Monday, 30.07.2018
15:38

200 hiljada + neki procenti valjda.