Zvanično - Zvezda mora da igra i tokom reprezentativne pauze!

Autor: Milovan Longinov
subota 07.11.2020.
12:01
Izvor: Sportske.net, mondo

Jasno je da Dejan Stanković neće moći da računa na sve igrače.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde, tj. oni koji ne budu igrali za svoje reprezentacije, igraće u 1/16 finala Kupa Srbije.

Zbog gustog rasporeda na startu sezone, crveno-beli nisu imali kada da igraju svoj meč na startu Kupa Srbije, pa je odlučeno da on bude odigran tokom predstojeće reprezentativne pauze.

Danas je stigla potvrda da će crveno-beli dočekati Zlatibor u ponedeljak, 16. novembra u 17 sati.

Sigurno je da Stanković neće računati na Aleksandra Kataija koji je dobio poziv selektora Ljubiše Tumbakovića, ali i El Fardua Bena, koji će nastupati za Komorska ostrva.

U osminu finala već su se plasirali Voždovac, Radnički Niš, Vojvodina, Napredak, Javor, Spartak, Metalac, Čukarički, Radnik, Rad, TSC, Mladost, Partizan, IMT i Proleter.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 07.11.2020
15:25

Deki izvedi drugi tim jer kup je nebitan.

avatar
Strateg Lalatovic
Saturday, 07.11.2020
14:05

Nevezano za ovu situaciju sa utakmicom u kupu,mislim da ne treba da saljemo igrace da igraju za reprezentaciju a pogotovo ne Kataija dok fss ne promeni odnos prema Zvezdi,a ni tad ih ne bih pustao jer je reprezentacija postala gomila baksuza

avatar
Doki Daki
Saturday, 07.11.2020
15:07

Slažem se, odnos saveza je katastrofa! Zvezda mora od države osim 4,5 miliona koja dobija od Gazproma da dobije još 45 miliona, ma od bilo koga. Takodje, ne treba da igra kup, već da joj se dodeli pehar, a ostali da se bore za drugo mesto. U prvenstvu da joj se dodeli pehar prvaka, ionako joj se većina klubova sklanja osim Partizana i još poneko...I naravno, kako kaže Terza, čujem se sa predsednikom svaki dan telefonom...

avatar
Doki Daki
Wednesday, 25.11.2020
10:19

@babaroga, isti koji postaviše u Zvezdu, postaviše i u Partizan, ali da rade suprotno, da ga uništavaju što se i vidi po budžetu. Ostoja je privatnik za razliku od VVV.

avatar
SvetskiSampion
Saturday, 07.11.2020
18:51

Zasto je real najtrofejniji? Odakle lova? Pa da u davali sosijedadu ili nekom levom sta bi se desilo? Normalno da ce drzava da ulaze u sport. Partizan je imao svojih 5 minuta (citaj 7 godina) , jel u redu sad malo da iskulirate? I onako u evropi sluzite za gol razliku, nikad nista niste uradili samo nas brukate ... slavite remi od pre 60 god...Manje slusajte pantica.

avatar
babaroga
Saturday, 07.11.2020
18:44

Sarkazam na nivou klinca iz osnovne. A kako kaze ostoja, jel se cuje on sa precednikom? A ne, on je avangarda. Dobro. A sta kaze trio V ko su oni? Kad je vucela postao sef medijske kompanije, ko ga postavio tu i cuje li se sa njim? Pa ja nisam cuo nigde sem od vasih igraca: ako ne sude za nas necemo da igramo za reprezentaciju. Sta je to? Sarkazam?

avatar
Südkurve München
Saturday, 07.11.2020
13:20

Losa organizacija FSS