Zvanično, Voždovac predstavio pojačanje iz Zvezde

Autor: Beta Beta
četvrtak 09.07.2020.
15:22
Izvor: Beta

Već se našao na pripremama ekipe u Vrnjačkoj Banji.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Pantović prešao je danas na pozajmicu u Voždovac.

Kako je saopštio Voždovac, Pantović je sa novim saigračima u Vrnjačkoj Banji na pripremama i prema njegovim rečima, sjajno se uklopio u ekipu.

"Tim je izuzetno mlad i zaista sam zadovoljan što ću imati prilike da igram za Voždovac i napredujem. Nije teško uklopiti se u ovakvu sjajnu grupu ljudi, neke momke poznajem iz mlađih selekcija reprezentacije, pa sam tako sa Cvetičaninom sada i cimer na pripremama. Svi su me sjajno prihvatili u Voždovcu i jedva čekam da nastupam za ovaj klub", rekao je Pantović.

On je ocenio da je u narednoj sezoni borba za vrh tabele realna.

"Nadam se da ćemo biti među prvih pet ekipa i da će uslediti borba za mesto koje vodi u Evropu", dodao je ofanzivni vezista.

Trener Voždovca Jovan Damjanović zadovoljan je dolaskom Pantovića, za koga je rekao da je, uz igrača Partizana Filipa Stevanovića, najtalentovaniji fudbaler Srbije.

"Pantović je dugo bio naša želja i drago mi je što je konačno postao deo našeg kluba. Mislim da pričamo o najtalentovanijem fudbaleru u Srbiji uz Filipa Stevanovića. Kao klub uvek radimo na tome da stvorimo ambijent za mladog igrača u kome će moći da napreduje i ostvari puni potencijal i radićemo i dalje na tome. Ozbiljno ćemo se baviti Pantovićem i njegovim razvojem i nema sumnje da će on to vratiti na terenu kroz sjajne igre"
, rekao je on.

Voždovac će u Vrnjačkoj Banji ostati do 17. jula, a prva kontrolna utakmica na programu je u subotu 11. jula protiv Sloge iz Kraljeva.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke