ZVANIČNO - Škuletić predvodi napad 'Orlova'!

Autor: Beta Beta
petak 20.03.2015.
12:06
Izvor: Beta

Selektor Srbije je saopštio spisak - na njemu je Petar Škuletić, ali i povratnik Adem Ljajić, kao i Filip Kostić koji je dobio nagradu za svoje odlične partije.

fclm.ru
fclm.ru

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić objavio je danas spisak igrača za kvalfikacionu utakmicu za Evropsko prvenstvo sa Portugalom, na kojem su debitanti Petar Škuletić i Filip Kostić, kao i povratnik u tim Adem Ljajić.

Iako se spekulisalo drugačije, na spisku je i Dušan Tadić.

Srbija će se 29. marta sastati sa Portugalom u Lisabonu u četvrtoj utakmici Grupe I kvalfikacija za Evropsko prvenstvo.

Danska je trenutno prva u Grupi I sa sedam bodova iz četiri utakmice, drugi je Portugal sa šest bodova i utakmicom manje, dok je Albanija treća sa četiri, a Srbija četvrta sa jednim bodom, koliko ima i Jermenija.

Reprezentativci Srbije okupiće se u ponedeljak do podneva.

Na spisku Ćurčića su:

Golmani: Vladimir Stojković (Makabi Haifa), Željko Brkić (Kaljari) i Milan Lukač (Partizan).

Odbrana: Branislav Ivanović (Čelsi), Dušan Basta (Lacio), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Matija Nastasić (Šalke), Nenad Tomović (Fiorentina), Nikola Maksimović (Torino), Duško Tošić (Genčlerbirigli) i Ivan Obradović (Mehelen).

Vezni red: Nemanja Matić (Čelsi), Radosav Petrović (Genčlerbirigli), Luka Milivojević (Olimpijakos), Nemanja Gudelj (AZ Alkmar), Filip Đuričić (Sautemtpon), Adem Ljajić (Roma), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Dušan Tadić (Sautempton) i Filip Kostić (Štutgart).

Napad: Aleksandar Mitrović (Anderleht), Lazar Marković (Liverpul), Petar Škuletić (Lokomotiva Moskva).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke