Zvanično - produžio Jovičić, ali tu nije kraj!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 15.02.2019.
14:10
Izvor: Sportske.net

Očekuje se i još jedan potpis u Ljutice Bogdana.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Milan Pavkov, Filip Stojković, Vujadin Savić i Milan Borjan su produžili ugovore u poslednjih par meseci sa Crvenom zvezdom, a tu se priča nije završila.

Danas smo nagovestili da će ugovor potpisati Branko Jovičić, što se upravo i desilo, on je produžio ugovor do 2021. godine.

Sve je potvrđeno i na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

"Na moju veliku sreću produžio sam ugovor sa Crvenom zvezdom. Sigurno će ovaj datum, kao i onaj kada sam potpisao prvi ugovor, zauvek ostati jedni od najvažnijih u životu. Zahvaljujem se stručnom štabu, upravi kluba i svim svojim saigračima. Nadam se da ćemo u budućnosti beležiti odlične rezultate. Izuzetna je čast što mi je naš najveći klub ukazao poverenje produžetkom ugovora. Ovo mi je samo podstrek da radim još više. Nadam se da ću u budućnosti opravdati poverenje, kako na terenu, tako i van njega.

Mogu da obećam, kao i dana kada sam došao u Zvezdu, da ću profesionalnim odnosom dati maksimum za dres koji nosim. Takođe, pozivam navijače da u što većem broju dođu da nas podrže na premijeri u 2019. godini. Subota, 16. februar, od 16 sati, vidimo se na Marakani", rekao je on.

Ni ovo nije bilo sve od Crvene zvezde na Sretenje.

Očekuje se i još jedan potpis, Marko Gobeljić bi svakog trenutka trebalo da potpiše novi ugovor sa Crvenom zvezdom, a radi se o ugovoru do 2022. godine, kako je preneo "Mozzartsport".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Friday, 15.02.2019
20:21

Sve se zavrsava kako treba i totalna dominacije se ocekuje narednih mnogo godina

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 15.02.2019
15:30

Jeste da Bakula nije najsjaniji sa iznosenjem lopte pod pritiskom zato sto ga ne odlikuje neka tehnika,ali pored svih veznjaka kojih imamo sada on to ne treba ni da radi,neka radi ono sto najbolje zna,kao sto i jeste do sada i nema brige,veliki profesionalac koji daje uvek 100 posto,tako da srecno Bakula i u nastavku.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 15.02.2019
15:28

U Zvezdi se nakod duzeg vremena opet dobro radi kao u dobre stare dane kad ni Real i Barcelona nisu zeleli da ima Zvezda na put stane.