Zvanično, kapitalno pojačanje - Danilo Pantić ponovo u Superligi!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 12.08.2020.
11:46
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Partizana pronašao novi angažman.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Čukarički je danas zvanično potvrdio dolazak nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije Danila Pantića.

Bivši fudbaler Partizana je aktuelni član Čelsija, a na Banovo brdo stiže na jednogodišnju pozajmicu.

"Veliko pojačanje za naš klub. Svima su dobro poznati kvaliteti Danila Pantića. Sa nama je već duži period, odradio je čitave pripreme na Zlatiboru, odigrao i nekoliko prijateljskih utakmica. U međuvremenu su završene sve formalnosti pa će Pantić narednih godinu dana provesti kao pozajmljen igrač Čelzija u Čukaričkom", kazao je Nenad Mirosavljević, sportski direktor kluba sa Banovog brda.

"I u ovom prelaznom roku za sada nismo mnogo pazarili, posle levog beka Nemanje Tošića, Pantić je drugo pojačanje. Oslanjamo se uglavnom na našu Omladinsku školu, koja je jedna od najboljih u Srbiji, a pojačanja koja dovodimo moraju da budu ekstra kvalitet. Takav je slučaj upravo sa Danilom Pantićem"
, kazao je funkcioner "brđana".

Pantić se dovodio u vezu i sa povratkom u Partizan, međutim klub iz Humsike nije želeo da obnovi saradnju sa momkom koji je ponikao u njihovoj omladinskoj školi kluba.

Posle neuspešne sezone u Fehervaru, sada će imati priliku da ponovozaigra u Superligi Srbije.

Baner

View this post on Instagram

Od srede Danilo Pantić je i zvanično igrač Čukaričkog. Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije potpisao je ugovor sa belo-crnima, na Banovom brdu će igrati kao pozajmljen igrač iz Čelzija u narednih godinu dana. - Veliko pojačanje za naš klub. Svima su dobro poznati kvaliteti Danila Pantića. Sa nama je već duži period, odradio je čitave pripreme na Zlatiboru, odigrao i nekoliko prijateljskih utakmica. U međuvremenu su završene sve formalnosti pa će Pantić narednih godinu dana provesti kao pozajmljen igrač Čelzija u Čukaričkom – kazao je Nenad Mirosavljević, sportski direktor kluba sa Banovog brda, koji je još dodao: - I u ovom prelaznom roku za sada nismo mnogo pazarili, posle levog beka Nemanje Tošića, Pantić je drugo pojačanje. Oslanjamo se uglavnom na našu Omladinsku školu, koja je jedna od najboljih u Srbiji, a pojačanja koja dovodimo moraju da budu ekstra kvalitet. Takav je slučaj upravo sa Danilom Pantićem. #fkcukaricki #superliga

A post shared by FK Čukarički (@fkcukaricki) on

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 12.08.2020
12:04

A sta kazete na ova prezimena u ovom timu? :-D Aleksandar Jovanovic- Branislav Ivanovic, Milan Obradovic, Milan Martinovic, Nemanja Vucic- Nemanja Nikolic (Njegos Petrovic)- Milos Krasic/Andrija Zivkovic (Andrija Radulovic), Dusan Tadic, Filip Kostic (Aleksandar Lutovac)- Nemanja Nikolic/Nemanja Covic (Milos Trifunovic), Dusan Vlahovic (Vladimir Djilas) Hahaha

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 12.08.2020
13:59

Ti si, dečko, oboleo.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 15.08.2020
13:18

Sagni mi se...

avatar
Dorotej
Wednesday, 12.08.2020
14:35

Šta je sada tu tebi smešno?