Zvanično, kapitalno pojačanje - Danilo Pantić ponovo u Superligi!

  • Autor: Ivan Cvetković

  • 12. avgust 2020.

  • 11:46

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Bivši fudbaler Partizana pronašao novi angažman.

Zvanično, kapitalno pojačanje - Danilo Pantić ponovo u Superligi!
Foto: Beta/Branislav Božić/Ds
Čukarički je danas zvanično potvrdio dolazak nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije Danila Pantića.

Bivši fudbaler Partizana je aktuelni član Čelsija, a na Banovo brdo stiže na jednogodišnju pozajmicu.

"Veliko pojačanje za naš klub. Svima su dobro poznati kvaliteti Danila Pantića. Sa nama je već duži period, odradio je čitave pripreme na Zlatiboru, odigrao i nekoliko prijateljskih utakmica. U međuvremenu su završene sve formalnosti pa će Pantić narednih godinu dana provesti kao pozajmljen igrač Čelzija u Čukaričkom", kazao je Nenad Mirosavljević, sportski direktor kluba sa Banovog brda.

"I u ovom prelaznom roku za sada nismo mnogo pazarili, posle levog beka Nemanje Tošića, Pantić je drugo pojačanje. Oslanjamo se uglavnom na našu Omladinsku školu, koja je jedna od najboljih u Srbiji, a pojačanja koja dovodimo moraju da budu ekstra kvalitet. Takav je slučaj upravo sa Danilom Pantićem"
, kazao je funkcioner "brđana".

Pantić se dovodio u vezu i sa povratkom u Partizan, međutim klub iz Humsike nije želeo da obnovi saradnju sa momkom koji je ponikao u njihovoj omladinskoj školi kluba.

Posle neuspešne sezone u Fehervaru, sada će imati priliku da ponovo zaigra u Superligi Srbije.

Baner

View this post on Instagram

Od srede Danilo Pantić je i zvanično igrač Čukaričkog. Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije potpisao je ugovor sa belo-crnima, na Banovom brdu će igrati kao pozajmljen igrač iz Čelzija u narednih godinu dana. - Veliko pojačanje za naš klub. Svima su dobro poznati kvaliteti Danila Pantića. Sa nama je već duži period, odradio je čitave pripreme na Zlatiboru, odigrao i nekoliko prijateljskih utakmica. U međuvremenu su završene sve formalnosti pa će Pantić narednih godinu dana provesti kao pozajmljen igrač Čelzija u Čukaričkom – kazao je Nenad Mirosavljević, sportski direktor kluba sa Banovog brda, koji je još dodao: - I u ovom prelaznom roku za sada nismo mnogo pazarili, posle levog beka Nemanje Tošića, Pantić je drugo pojačanje. Oslanjamo se uglavnom na našu Omladinsku školu, koja je jedna od najboljih u Srbiji, a pojačanja koja dovodimo moraju da budu ekstra kvalitet. Takav je slučaj upravo sa Danilom Pantićem. #fkcukaricki #superliga

A post shared by FK Čukarički (@fkcukaricki) on

  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari