Zvanično - Jovović u Spartaku

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 31.01.2017.
12:22
Izvor: Sportske.net

Crnogorski internacionalac Vladimir Jovović priključio se treninzima subotičkog Spartaka za koji će u narednih šest meseci nastupati kao pozajmljen igrač Crvene zvezde.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Superligaš iz Subotice u utorak je dobio pojačanje u veznom redu pošto se treninzima ekipe priključio fudbaler Crvene zvezde Vladimir Jovović.

Crnogorski internacionalac koji igra na krilnim pozicijama u veznom redu nastupaće za "Plave golubove" kao pozajmljen igrač aktuelnog šampiona Srbije u narednih šest meseci.

Dogovor između Crvene zvezde i Spartaka načelno je postignut pre nekoliko dana ali se Jovović svojim novim saigračima priključio na jutrošnjem treningu.

Podsećamo da bi Subotičani do kraja prelaznog roka trebalo da angažuju bivšeg napadača Crvene zvezde Milana Purovića koji će kao slobodan igrač potpisati ugovor sa Spartakom.

Što se tiče Vladimira Jovovića, pozajmica u klubu sa severa Bačke biće dobra prilika za dokazivanje jer je od dolaska u Zvezdu za crveno-bele upisao samo jedan zvaničan nastup i to u nacionalnom Kupu.

Warm welcome for Vladimir Jovovic

A photo posted by FC Spartak (@fcspartaksubotica) on Jan 31, 2017 at 12:33am PST

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srbista07
Tuesday, 31.01.2017
16:19

Pa on je prvu polusezonu proveo u Napretku. Nije mnogo igrao, ali kad je igrao nije bio los.

avatar
nikola nikola1
Tuesday, 31.01.2017
13:45

Steta sto nije dobio sansu u Zvezdi dobar je igrac I prije nego sto je dosao u Zvezdu igrao je za reprezentaciju Crne gore

avatar
HEJ PJANO21
Tuesday, 31.01.2017
13:38

Ako se tu ne dokaže, onda i nije igrač za veliku scenu!