Zvanično - FSS imenovao novog sportskog direktora

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.07.2018.
18:29
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije doneo je danas odluku o imenovanju novog sportskog direktora srpske kuće fudbala.

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Mesec dana nakon što je Goran Bunjevčević izgubio najvažniju utakmicu u životu Fudbalski savez Srbije dobio je novog sportskog direktora.

Bivšeg kapitena Crvene zvezde i reprezentativca Jugoslavije koji je preminuo 28. juna na mestu sportskog direktora FSS zameniće Darko Kovačević!

Ta odluka donesena je na današnjoj 35. sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije i odmah zatim obelodanjena na zvaničnom sajtu srpske kuće fudbala.

"Novi sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije je Darko Kovačević. Fudbalska Srbija je na tragičan način ostala bez prerano preminulog Gorana Bunjevčevića koji je obavljao spomenutu funkciju, a poverenje je sada ukazano nekadašnjem državnom reprezentativcu i igraču Proletera, Crvene zvezde, Šefild Venzdeja, Real Sosijedada, Lacija, Juventusa i Olimpijakosa", navodi se na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Darko Kovačević je proslavljeni reprezentativac Jugoslavije koji je u dresu sa državnim grbom odigrao 59 utakmica i postigao 10 golova.

Po završetku uspešne igračke karijere vratio se u Španiju ali se tamo kratko zadržao jer mu je život u Atini više prijao, a pride mu je Olimpijakos ponudio funkciju.

U slavnom klubu iz Pireja tri godine je obavljao funkciju sportskog direktora, a Olimpijakos je ponovo napustio 2013. godine nakon nesuglasica sa predsednikom Marinakisom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 27.07.2018
20:23

Пуно среће Дарко, верујем да ћеш је имати, али пре свега верујем у твој рад и посвећеност послу !