Zvanično - evropska pojačanja za evropsku Vojvodinu!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 28.08.2018.
10:15
Izvor: Sportske.net, Vojvodina

Novosađani imaju velike ambicije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Doskorašnji vezista Spartaka Ognjen Đuričin (22) i napadač Genta Darko Bjedov (29) postali su novi fudbaleri Vojvodine.
Novosadska "Stara dama" angažovala je dva važna pojačanja u svom igračkom kadru, pošto su ugovore sa Vošom potpisali su doskorašnji fudbaler Spartaka Ognjen Đuričin i dojučerašnji napadač Genta Darko Bjedov.

Ognjen Đuričin igra na poziciji desnog krila, a rođen je trećeg septembra 1995. godine u Zrenjaninu. Seniorsku karijeru je započeo u fudbalskom klubu Senta, odakle je kasnije prešao u Zemun. Potom je nastupao još za Srem iz Jakova i Bečej, odakle je u januaru ove godine bio prešao u subotički Spartak.

U dresu “plavih golubova”, prošle polusezone pružao je odlične partije i time skrenuo na sebe pažnju fudbalske javnosti, dok je ove sezone za tim iz Subotice već odigrao ukupno devet utakmica i pritom postigao jedan gol. Ugovor sa Vojvodinom potpisao je na period do juna 2021. godine.

S druge strane, Darko Bjedov je rođen 28. marta 1989. godine u Kninu i igra na poziciji napadača. Seniorsku karijeru je započeo u ekipi Radničkog iz Obrenovca, a potom je nastupao još i za Čukarički, Mladenovac, Timok iz Zaječara, Inđiju, Zetu i Javor, gde se sjajnim igrama preporučio belgijskom Gentu.

Kao pozajmljen igrač Genta, prošlu polusezonu proveo je u Radu, gde je prošle polusezone odigrao 14 utakmica i postigao četiri gola. Ugovor sa Vojvodinom potpisao je na period do juna 2020. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar Jovancevic
Tuesday, 28.08.2018
11:36

Pojačanja da budu osmi na tabeli😂😂😂

avatar
DaxSport
Tuesday, 28.08.2018
11:32
avatar
Doktor Trax
Tuesday, 28.08.2018
10:33

Ajde red je da se vrati Vosa na vrh to je nas ozbiljan klub za evrope ostali su jos zeleni.Mogu da se bore za to cetvrto mesto u evropi,vosa mora uvek bit treci kandidat za evropu