Zvanično - Čukarički našao zamenu za Rendulića!

Autor: Beta Beta
sreda 01.07.2015.
13:46
Izvor: Beta

Bivši fudbaler Lokomotive iz Sofije Marko Ranđelović potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa Čukaričkim.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Ugovor je potpisan na godinu dana uz opciju produžetka na još 12 meseci. Ranđelović (1984) igra na poziciji štopera.

On je prošle sezone bio član Lokomotive iz Sofije, a pre toga je igrao za kazahstanski Taraz, beogradski Rad i Radnički iz Niša, objavljeno je na sajtu Čukaričkog.

"Zaista mi je drago što sam postao deo Čukaričkog, ekipe koja je na najbolji mogući način obeležila prošlogodišnji šampionat u Srbiji. Radi se organizovano i precizno, što je vrlo važno za svakog igrača. Nadam se da ću biti od pomoći da se bar ponove rezulati iz prošle sezone i naravno da ću učinit sve kako bih doprineo da ekipa bude kvalitetnija i bolja. O Čukaričkom sam čuo sve najbolje i radujem se predstojećem izazovu", kazao je Ranđelović.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da je, posle odlaska Zorana Rendulića u Crvenu zvezdu, ekipi bio potreban kvalitetan štoper kako bi se pojačala konkurencija na toj poziciji.

"Odgovarajuće rešenje smo pronašli u Ranđeloviću, koji je iskusan i pouzdan igrač. Verujem da će se vrlo brzo prilagoditi našem sistemu funkcionisanja i da će pozitivno odgovoriti zahtevima trenera (Vladana) Milojevića i stručnog štaba. Zna koje su ambicije kluba i lično verujem da smo doveli zaista adekvatno pojačanje", naveo je Matijašević.

Ove sezone u Čukarički su, pre Ranđelovića, došli golman Nikola Petrić, zadnji vezni Branislav Janković i još jedan igrač sredine terena, Saša Jovanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ДелијеСевер1989
Wednesday, 01.07.2015
13:58

Никад нисам чуо за њега. Јел неко зна какав је?

avatar
juznoprugas
Wednesday, 01.07.2015
21:08

zanimiljivo da nisi cuo :) dao vam je gol u kupu igrajuci za Radnicki iz Nisa :)