Žustar odgovor iz Partizana povodom Binićevih komentara o Asanu!

Autor: Nikola Miloradović
subota 10.08.2019.
16:10
Izvor: Sportske.net

Danas je prašinu podigao bivši fudbaler Crvene zvezde Dragiša Binić, izjavom o novom pojačanju "crno-belih".

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Preneli smo nešto ranije, Dragiša Binić nije oduševljen novim pojačanjem Partizana, prvim Japancem u istoriji kluba Takumom Asanom, koji je u Humsku stigao iz Arsenala.

On ističe da je hitronogi fudbaler limitiran, pričao je i o razlikama japanskog i srpskog fudbala, a dotakao se i Marćela Lipija, više o svemu tome u nastavku.



Stigao je bivšem fudbaleri Zvezde i odgovor iz "crno-belog" tabora, od strane potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, koji je u izjavi za "HotSport" bio bez dlake na jeziku.

"U paničnom strahu kako opravdati najskupljeg igrača u istoriji fudbala na ovim prostorima, interkontinentalnog ‘idi mi – dođi mi napadača, latio se, ničim izazvan, Dragiša Binić da ocenjuje igrače Partizana. U svojoj oholoj taštini neznanja i neukosti, sebi, sa mesta člana Izvršnog odbora FSS zaduženog za regularnost takmičenja, on dozvoljava da se bavi performansama igrača jednog kluba.

On ne radi ono što mu je nadležnost – pa do danas, još u martu izglasana Radna grupa za uvođenje VAR tehnologije nije ni otpočela sa radom i liči da nikad neće
", rekao je Vuletić.

Govorio je Vuletić i o konekciji sa Marćelom Lipijem, koju je Binić u svom intervjuu za "Sportski žurnal" pominjao.

"On se, u velikom naporu kognicije, bavi razlikovanjem sinonoma "brz" i "hitar" isto koliko bi razlikovao termine "glup" i "neinteligentan". On baštini tradiciju izmišljanja nekih medijskih poslenika, pa ističe kako je Marčelo Lipi (koji je radio kao trener u Kini) tvrdio da je Asano (Japanac koji nikad nije igrao u Kini) toliko limitiran "da ga nikad ne bi video ni u rezervama svog tima, ali je morao da ga zbog marketinga ubacuje", dodao je potpredsednik Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

43 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Sunday, 11.08.2019
10:03

Jednom recju sramota da ovako nesto govori clan FSS.....kompletan komentar je zreo za automatski smenu, Ali naravno sve je to deo scenario I on je samo puki I glupi izvrsilac..... dobro pamtimo izjave dragise binica kao fudbalera gde su se pravili vicevi o njegovoj inteligenciju....tipa, zove telefonom: cao mama ovde drqgisa binic.....domaca zivotinja u ukrstenim recima dva slova DZ......sta su vasi planovi pita novinar nakon meca a on ce "pa prvo da se tusnem a posle nesto da......"....za iole pametnog ne bi ovo pricali ....

avatar
Gogi-11
Sunday, 11.08.2019
08:25

Opet od ovog vrsnog pravnika i "studenta generavije" ne dobismo odgovor kako pored tolike pameti dovedose klub do minusa od "OKO" 20 milion evra e sad je ovo "OKO" upitno koliko li je to "OKO" Ali dobro bitno da se grobarcuci zadovoljavaju citatima ovog strucnjaka i verovatno cekaju neki bistar video klip poput onog valjanja u snegu i pesmice o medi...

avatar
fortissimo
Sunday, 11.08.2019
00:51

A covek nikada nije igrao u Kini?? Ali je Lipi izjavio...Hahaha..

avatar
NikolaDzoni80
Saturday, 10.08.2019
23:50

E sad da smo normalna drzava i da je FSS normalan evropski savez, Binica bi vec zamenio neko drugi... A i to kod nas nema mnogo veze,posto se za klupski fudbal i sudjenja dovode samo zvezdini kadrovi... Pustite Vi Partizan,i nase (ne)znanje... Brinite o vasim klubovim,s obzirom da vasa perjanica zvezda ima u startu 10-15 prijateljskih utakmica u ovoj ligi. I sad Vas hvata panika dali ce i to biti dovoljno nego pravite kalkulacije gde ce koj sudija da ide gde mozda i ne igrate prijateljsku i gde po koji tim iz nase lige ne skida gace pre starta prvenstva...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 10.08.2019
22:24

Sad ce tamo neki Dragisa Binic bolje da se razume u fudbal od jednog Vuletica, ma dajte molim vas, to je nemoguce.

avatar
RG VILI
Saturday, 10.08.2019
22:10

Koga briga sta prica Binic? Ispusena lula ... Generalno je njihov problem, sve je njihovo najbolje.Navodno ih ima 5 miliona ,juce samo 234 :) Evo najbolji vezni igrac do juce je bio Jovancic, sad je Njegos, sutra ce najbolje krilo biti Jevtovic. Tuga pregolema .....

avatar
pfc
Saturday, 10.08.2019
19:45

Vuleticu i svi vi iz uprave Partizana. Sta vas briga ko je sta izjavio iz ciganskog tabora. Daj da ne budemo kao oni i da gledamo samo u svoje dvoriste. Dosta vise tih saopstenja jer to je samo izraz nemoci.

avatar
Dorotej
Saturday, 10.08.2019
18:22

Čekali smo njegovo sapštenje " k'o ozeblo sunce". Dogodila se još jedna "oružana pljačka" Partizana. Ti Biniću nemoj da "istežeš jezik" jerbo će oni da istupe iz lige. Istini za volju, Biniću nisi smeo da komentariše Japanca, jer ti si funkcioner FSS, a i da nisi, nekorektno je neodmereno govoriti o rivalu pa i da si bio u pravu. Imamo mi naših problema u Zvezdi podosta koje treba rešavati, a ne huškati navijače jedne protiv drugih.

avatar
REVØLT
Saturday, 10.08.2019
18:43

I sta si ti na kraju napisao osim sto si i sam priznao da ta izjava nije bila na mestu?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 10.08.2019
18:46

Upravo si rekao da je Binić koji je zadužen za regularnost u SL rival Partizanu. Sad postavi sebi pitanje gde to ima i za kakav ti klub navijaš pošto ga sigurno nisu predložili Dinamo Vranje, Radnik Surdulica, Radnički Niš ili Spartak Subotica.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 10.08.2019
17:57

Predsednik FSS se pred kraj sezone, pre finala Kupa javlja da kaže kako je tim Partizan limitiran, a sada čovek zadužen za regularnost takmičenja ocenjuje Partizanovo pojačanje kao limitirano. Gde to ima, u kojoj državi, u kojoj ligi da ljudi iz saveza pljuju po igračima bilo kog kluba na svetu, a kamoli kluba koji igra takmičenja u tom savezu kao što su Ling Long SL i Kup Srbije. Šta onda da očekujemo od regularnosti, ako predsednik FSS i čovek zadužen za regularnost već unapred otpisuju bilo koji klub, tim ili igrača. Problem je što je zvezda odradila prelazni rok kako ga je odradila, što ne mogu da pobede Suduvu i Helsinki, što je Partizan iz meča u meča sve bolji, što je odigrao protiv Malatije utakmicu kakvu oni odavno nisu, što su videli da je Partizan jači od njih, što se digla frka ne samo što nisu pobedili Kopenhagen, nego i kako su odigrali i pobedili Javor, Radnički i Mladost, pa je sada najbolje izmisliti nešto o igraču Partizana (Lipi mu bio trener i doveo ga zbog marketinga) i to udariti na onog ko je bio najbolji kako bi se navijačima pre svega zvezde skrenula pažnja sa očiglednih problema u tom klubu, a i unela sumnja među navijačima Partizana. Oni ako se ne plasiraju u LŠ, LE da osvoje završiće sezonu u minusu, a tim koji imaju je slabiji od Patizanovog i znaju da im trebaju pare da se pojačaju, a nikog ne mogu da prodaju, pa je nervoza velika. Isto tako su plasirali vest da Rikarda niko neće u trenutku kada Partizan očekuje da ga proda i svi nestrpljivo od tih para čekaju plate i pare za pojačanja da bi se unela nervoza u Partizanu. Samo neka nastave ovako, uskoro će njihovi navijači da ih pitaju gde su potrošili 58.5M € za samo jednu sezonu.

avatar
Dorotej
Saturday, 10.08.2019
22:14

Previše se opterećuješ sa Zvezdom. To nije dobro za mentalno zdravlje. Fudbal je ipak samo igra i ako najvažnija sporedna stvar na svetu. Nije toliko vsžna da čovek trpi zbog nje.

avatar
Gogi-11
Sunday, 11.08.2019
08:15

To sto su vas l nazivali "limitirani"ne znaci nista drugo nego samo odgovor na vasa naklapanja o kradji u korist zvezde pa nije vas pobedjivao kokeza vec surdulica vojvodina napredak radnicki i to bas regularno do duse i tu ste bili osteceni za po koji aut.... kakve veze ima regularnost sa izjavom binica o nekom igracu covek ima svoje misljenje pa kako god da je. Ako se u savezu radi protiv partizana sta je tamo do juce radio vas trener sta tamo jos radi bjekovic sta ce tamo koliko sutra ilic.... valjda ne rade i oni protiv vas. Za vas je sve ne regularno dok vi niste prvi ali vam je bilo regularno kada ste otimal8 bodove borcu napretku n.pazaru radu bilo je regularno kada vas clan uprave bude predsednik drugog kluba iz super lige bilo vam je regularno kada vam aleksic u subotici pusta golove kao da nikada loptu uhvatio nije regularno vam je bilo iponasanje hajduka iz kule i golovi dinamu iz vranja pa i ovi zadnji macvi... samo je sve drugo neregularno cak i lada vasi bivsi clanovo javno govore o vasi namestanjima vi i to ne verujete...

avatar
Terapeut
Saturday, 10.08.2019
17:52

Što Vam smeta razotkrivanje gluposti koje je izgovorio Binić?
Kakve veze ima ko je to uradio, bitno je da javnost bude ispravno informisana i nauči lekciju iz srpskog jezika i književnosti - šta su sinonimi.

avatar
England
Saturday, 10.08.2019
17:06

Dovedite nam Keisuke Hondu da vidi Binic kako Japanci igraju, slobodan je igrac :D

avatar
Ovono
Saturday, 10.08.2019
17:05

A i vi ste mustre, pa gde njega nadjoste da pitate za misljenje. Kakva glupost ali namerna!

avatar
Ovono
Saturday, 10.08.2019
17:03

Limitiran je nas muceni FSS sa njim! Pa ti bre nikada nisi mogao da se odlucis da li da ostanes u fudbalu ili budes kriminalac. Nazalost na kraju si odabrrao fudbal i pretvorio nam savez u satirane palacinke. Ali na kraju ja bih se jako iznenadio nekom normalnom izjavom.

avatar
REVØLT
Saturday, 10.08.2019
16:37

Moram da priznam da je i meni promakao taj detalj u vezi ML.

avatar
mm20
Saturday, 10.08.2019
16:24

Ovaj je kritican? Pa loptu u zivotu sutnuo nije.. a saopstenja, jezivo dosadan..

avatar
Padinjak21
Saturday, 10.08.2019
16:47

A sto je najgore, grobari podrzavaju coveka koji Pojma nema sa fudbalom! Da je ovo rekla neka od legend partizana pa I da bude ok. Ali ovaj...

avatar
Padinjak21
Monday, 12.08.2019
15:53

neka se on bavi pravnim pitanjima a ne da on prica o kvalitetu igraca!

avatar
paok
Saturday, 10.08.2019
18:05

On ni treba da ima neke veze sa fudbalom, njegiv posao je sasvim nesto drugo. A vi trvdite da je Binic kompententan da daje ovkve izjave. Covek sem brzine nista nije imao, kako on moze da tvrdi dal je neko dobar tehnicar ili ne kad on prvi nije znao sta je dribling.

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 10.08.2019
17:50

Zbog cega covek koji se bavi pravnim pitanjima u klubu, koji je isti spasao bezbroj puta (cist primer posle Olimpijakosa kada smo mogli da budemo izbaceni iz evrope) treba da se razume u fudbal?

avatar
Ovono
Saturday, 10.08.2019
17:07

Aj ne luletaj 🤣