Žule pred duel Crne Gore i Srbije progovorio o ONOJ izjavi Kolarova

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.09.2018.
10:52
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Crnogorski reprezentativac Filip Stojković prokomentarisao je izjavu Aleksandra Kolarov koju je bek Rome dao početkom meseca.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov izjavio je početkom meseca, pre prve utakmice u UEFA Ligi nacija, da mu nije jasno kako fudbaleri poput Filip Stojkovića i Adama Marušića igraju za Crnu Goru.

Ovakva izjava fudbalera Rome data je kao odgovor na novinarsko pitanje da li je Srbija prpustila šansu sa Filipom Stojkovićem, imajući u vidu da nema mnogo opcija na desnom beku, a da prvotimac Crvene zvezde igra u sjajnoj formi.

Odmah nakon te izjave reagovala je Zvezda, nedugo zatim Kolarov se ponovo oglasio i poručio da su ga u Ljutice Bogdana pogrešno shvatili, a skoro mesec dana kasnije komentar je dao i Filip Stojković.

"Nemam neki poseban komentar. Mislim da on nije hteo da sve dobije takav odjek, niti ima nešto protiv mene. Siguran sam da Kolarov nije mislio ništa zlonamerno", rekao je Stojković u nedeljnom intervjuu "Žurnalu".

Dvojica fudbalera trebalo bi da se sretnu oči u oči 11. oktobra, kada selekcija Srbije gostuje Crnoj Gori u okviru 3. kola Lige nacija.

Žule Stojković bi osim Kolarova trebalo da vidi i saigrače iz Crvene zvezde Nenada Krstičića, Milana Rodića i Branka Jovičića.

"Pričaćemo tek o tome. Ima još mnogo utakmica u Zvezdi do tada. Srešćemo se sigurno. Ako ne na terenu, onda ćemo da popijemo kafu u Podgorici", poručuje desni bek crveno-belih.

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće još dve utakmice do nove reprezentativne pauze, a utakmica Crna Gora - Srbija zakazana je za 11. oktobar u Podgorici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 30.09.2018
12:55

Gospodski, odnosno Zvezdaski.

avatar
Real Only
Sunday, 30.09.2018
11:43

Pa normalno da nije mislio nista lose, covek je rekao samo istinu.

avatar
SvetskiSampion
Sunday, 30.09.2018
16:07

Pa kako da igra ? Mora Rukavina da igra, on je bolji jel da ? Zasto da decko ne igra za drugu reprezentaciju kad kod nas nema mesta , jaka konkurencija , sve sampioni , svaklo svetsko i evropsko stizu do finala.

avatar
Real Only
Sunday, 30.09.2018
21:09

U to vreme je Bane Ivanovic bio prvi desni bek reprezentacije, moguce i Basta koji je tada bio najbolji nas bek. Stojkovic bio u Cukarickom i daleko od danasnje forme.