Žule i Radonja nemaju dilemu, evo koga žele na žrebu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.08.2018.
13:57
Izvor: Sportske.net

Zvezdin bek i krilni fudbaler izneli su svoje želje. Da li bi i navijači bili zadovoljni ovakvim ishodom žreba.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Dobro je poznato da fudbalere Crvene zvezde dve utakmice dele od evropske jeseni, a u ponedeljak će saznati šta ih čeka u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona ukoliko "preskoče" Spartak iz Trnave.

Pisali smo odmah nakon Zvezdinog trijumfa nad Suduvom, broj potencijalnih rivala sa kojima bi crveno-beli mogli da ukrste u plej-ofu nije tako veliki.

Po povratku iz Litvanije Zvezdini fudbaleri dobili su priliku da prokomentarišu predstoječi žreb i kažu koga bi želeli za rivala ukoliko prođu Spartak iz Trnave.

"Prvo da prođemo Spartak, pa da ćemo lako o rivalima. Iskreno, voleo bih da nam padne Dinamo Zagreb i da preko njih uđemo u Ligu šampiona posle dugo vremena", rekao je Stojković za "Tanjug".

Na isti način razmišlja i Nemanja Radonjić, s tim što krilni fudbaler apostrofira da je dvomeč sa Spartakom mnogo značajniji od projekcija ishoda žreba.

"Čeka nas Trnava na putu ka Ligi šampiona, ekipa koja nije za potcenjivanje, ali mislim da smo kvalitetniji. Jesu šampioni Slovačke, ali i mi smo Srbije... Ne bih da pričam o našim šansama za Ligu šampiona, prvo da prođemo Spartak, da vidimo rivala, mnogo toga zavisi... Ja bih kao Žule, da izvučemo Dinamo", kazao je Radonjić.

Ukoliko zaista bude žrebana sa zagrebačkim Dinamom, Crvena zvezda će morati da eliminiše Spartak da bi došla do dvomeča sa hrvatskim šampionom, ali će i "Modri" prvo imati zadatak da prođu Astanu.

Žreb za plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona zakazan je za 6. avgust od 12 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Thursday, 02.08.2018
16:51

Ako prodjete SPARTAK ( sto mislim da moze da se desi, ali i da ispadnete) Dinamo je bas bas jak, ima da vas izbaci lagano, jer imaju vise iskustva, bolji i jaci tim ..

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 02.08.2018
15:12

Ma,Zvezda da da svoj maksimum pobedila bi ih u obe utakmice.NJihov bilans to govori iz bivse Juge.Ja ih dobro pamtim.Snjima Zvezda mogla je da se igra.

avatar
SvetskiSampion
Thursday, 02.08.2018
15:06

Sa zagrebcanima izlazimo lako na kraj stalno ;) Dinamo prava poslastica bi bila.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 02.08.2018
15:50

Bolje umesto Dinama da izvucete prvi ozbiljan tim u kvalifikacijama da ne udjete u LS preko amatera...

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Thursday, 02.08.2018
16:52

Artmedia dva puta je bila vrhunska ekipa zar ne?ne brini se ti

avatar
Südkurve München
Thursday, 02.08.2018
14:08

Voleo bih i ja gledati CZ-Dinamo, da ja, koji nisam rodjen u bivsoj zemlji osetim car te utakmice

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 02.08.2018
14:54

Sve je to lepo, bilo bi najsladje preko njih, ali tu bi se dosta politika umesala i navijaci bi nas pokopali, a zna se sta je kad se politika umesa kako reaguje UEFA prema nama iz Srbije, tako da Dinamo nikako, samo iz tog razloga jer bi mogli da nas eliminisu zbog navijaca da ne trepnu, jer bi haos napravili.

avatar
Thursday, 02.08.2018
19:15

U pravu si. Apssolutno u pravu. Verovatno bi naši navijači bili isprovocirani sa nečim pa bi skandirali neke gluosti ili bi bili neki transparenti. Vidiš da ih vređa zbog kompleksa i sam ćiriličan natpis. Pa bi nas kaznili bez publike a oni bi verovatno crtali svastike po terenu i vikali "Ubi Srbina" ali za njih ne bi bilo ništa. Ni centa. Pokopali bi nas.

avatar
Markyc
Thursday, 02.08.2018
19:07

Mozda bih i ja, da ne znam kako stoje stvari u odnosima dve zemlje. Bolje i za nas i za njih da se ne sretnemo. Ne treba nam da nas izbace ili da nas kaznjavaju. Neka bude Salzburg, pa sta uradimo.

avatar
Südkurve München
Thursday, 02.08.2018
18:59

U pravu si, takav smo mi narod. U sve mijesamo politiku, a to jedino ide u korist vrha