Zrelo je za čistku u Partizanu?! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.12.2019.
19:19
Izvor: Sportske.net

Neverovatno je šta se ovih dana dešava ekipi Partizana...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ovo nikako ne znači da Napredak nije zaslužio pobedu, naprotiv, Kruševljani su znali šta hoće, nisu klonuli ni posle diskutabilnog prvog, pa ni drugog Suminog gola, a onda do kraja meča uspeli su da potpuno preokrenu rezultat, za konačnih 3:2 u njihovu korist.

Naravno, imajući u vidu da su još sveže rane posle remija sa AZ Alkmarom u Hagu (2:2), večerašnji šokantni poraz još teže pada navijačima Partizana, koji večeras ne štede kritike na račun svojih ljubimaca.
-
- - - - - - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
$$$ BRACELA $$$
Wednesday, 04.12.2019
21:56

Sreca je samo sto se to desava pred prelazni rok i mocicete da kupite i prodate kante kao sto su Scekic,Ivanovica ,Stojkovica. A novog desnog beka,napadaca,zadnjeg veznog i desno krilo!

avatar
G4L
Wednesday, 04.12.2019
21:38

Koliko imamo FM trenera na twitter-u koji daju stručnu analizu posle svakog kiksa...

avatar
Zoran Vukic
Wednesday, 04.12.2019
21:02

sava dobar trner da se igra mec 60min vise ne ostli deo meca prma golove i prvi cudne izmene a on je doveo ove igrace nema nikakvi alibi

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 04.12.2019
20:41

Problem je što igrači na pojedinim pozicijama nemaju prave zamene odnosno konkurenciju, Miletić igra non-stop 2 puta nedeljno i da čak fizički može da izdrži dolazi do psihičkog zamora nakon koga se igrač zbog gubitka koncentracije najčešće sam povređuje, a s druge strane Sadik može da promašuje do mile volje jer zna da klupu neće osetiti sa Gigićem i eventualno Ivanovićem u konkurenciji. Koliko je dobro što je Milošević tvrdoglav za neke stvari toliko je i loše što ne želi da čuje savet da mora da insistira da napadači završavaju šansu udarcem visoko jer se to mnogo teže brani kada golman pada i kada protivnik uklizava nego po zemlji i da počne da kažnjava za šutiranje po zemlji zbog čega smo ispustili već previše pobeda za ovu sezonu. 2 i po godine pišem da Partizan nema golgetera i dalje stojim iza toga, šta vredi što njih 6-7 mogu da daju gol kada niko nije siguran da će ga dati. I na ovoj utakmici se pokazalo da su VAR i strane sudije potrebne u SL, VAR zbog golova kakav je Sumin, a strane sudije zbog sudije kakav je Novica Anđelovski koji ni žuti karton ni faul ne sudi za udaranje protivnika laktom u glavu igrača Partizana - Aksentijević bi bio isključen još u prvom poluvremenu zbog dva žuta, od kojih je prvi kada je udario laktom u glavu Asana i dobio aut i usmenu opomenu, za udaranje laktom u glavu. Vreme je za kompletnu čistku u srpskom fudbalu, a prvi treba da budu oni koji od utakmica prave zagrevanje za trening koji daju asistiraju i daju golove kao da ga niko na terenu od protivnika nema.

avatar
Gogi-11
Wednesday, 04.12.2019
20:29

Bezobraznog li golmana krusevljani imaju strasno... pa čovek nije ni jedan,gol namestio sadiku i asanu strasno sramota ziva pojedo se od muke....hehe kako ste jel vam hladno mozda?

avatar
REVØLT
Wednesday, 04.12.2019
20:27

Jesmo mi ove sezone bili pokradeni u Krusevcu, ali, neka uzmu sva tri boda, previse puta su u proslosti bi(va)li osteceni protiv nas. Steta sto sam to zaboravio da napisem na poluvremenu to jest da dodam i taj deo, bas zato smo i izgubili 3-1. Nemas pravog desnog beka (Lutovac najverovatnije ne bi mogao da igra ni beka-krilo u 3-4-1-2), nemas jos jednog centralnog (ili zadnjeg/centralnog, a moze i ''b-2-b'', tu redovno imamo jako malo igraca vec godinama unazad - cak se ponekad desavalo sa nemamo nijednog takvog), nemas jos jednu opciju u spicu, nemas sve strukture u sluzbi kluba, imas neiskusnog trenera (iskreno mi je zao coveka, ne mogu ni da zamislim ili tesko da mogu kako mu je sada), redovno igras posle protivnika koji je izgleda PONOVO pokrao, previse stvari koje te koce i koje ti ne idu na ruku, naprotiv...

avatar
Old_school
Wednesday, 04.12.2019
22:21

Sta li je to Zvezda sad pokrala da mi je znati...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 07.12.2019
11:54

Mladost je stranačka zvezdina filijala...nema potrebe da se krade, mada nekim sudijama zvezdaško srce ne da mira da sude pošteno na 1 razlike za zvezdu pa žure da sami povećaju prednost. Tek na 2 razlike su mirni da sude pošteno.

avatar
REVØLT
Thursday, 05.12.2019
23:23

Izgleda da nismo sami LOL Pisalo je da je bio faul nad Oditom, ali, da je navodno bio ofsajd pre tog penala.