Žreb diktira izbor - Gde će biti baza "Orlova" tokom Mundijala?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.10.2017.
17:18
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije prionuli su na posao nedugo nakon što su "Orlovi" overili plasman na Mundijal.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Fudbalsku reprezentaciju Srbije ponovo ćemo gledati na planetarnoj smotri zahvaljujući rezultatima koje su izabranici Slavoljuba Muslina ostvarili u minulom kvalifikacionom ciklusu.

Svetsko prvenstvo u Rusiji biće održano od 14. juna do 15. jula sledeće godine što znači da Fudbalski savez Srbije ima nešto više od 200 dana da obavi poslove vezane pripremu "terena" u najvećoj zemlji sveta.

Delegacija FSS na čelu sa sportskim direktorom Goranom Bunjevčevićem već se nalazi na licu mesta i obilazi nekoliko lokacija u Rusiji koje bi mogle da budu baza našeg nacionalnog tima tokom Svetskog prvenstva.

Na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Srbije navodi se da će se više detalja po tom pitanju znati nakon žreba koji je zakazan za 1. decembar u Moskvi.

Jasno je da će FSS sačekati žreb jer će 1. decembra postati jasno u kojim gradovima će Srbija igrati kada je grupna faza u pitanju, pa će u skladu sa tim biti napravljen najbolji izbor za bazu "Orlova".

Podsećamo da će čak 11 gradova u Rusiji ugostiti najbolje reprezentacije sveta, a među njima su Kalenjingrad, Sankt Peterburg, Moskva, Novgorod, Kazanj, Saransk, Samara, Jekaterinburg, Volgograd, Rostov i Soči.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Friday, 20.10.2017
08:33

Znaci obilaze turisticki 11 potencijalnih gradova sa ko zna koliko potencijalnih hotela. Savez placa naravno.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 18.10.2017
19:06

Kalinjingrad, ne Kalenjingrad.