Zorić: "Nismo favoriti protiv Spartaka"

Autor: Beta Beta
sreda 28.03.2018.
21:59
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Darko Zorić rekao je danas da njegova ekipa nije favorit u predstojećem meču protiv Spartaka i istakao da očekuje "paklenu borbu" do kraja sezone.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Darko Zorić rekao je danas da njegova ekipa nije favorit u predstojećem meču protiv Spartaka i istakao da očekuje "paklenu borbu" do kraja sezone.

"Spartak je na poslednjih nekoliko mečeva ostvario dobre rezultate i prišli su nam veoma blizu na tabeli. To će definitivno biti derbi 29. kola. Mi se sigurno nećemo i ne smemo opuštati. Moramo u svaki meč da udjemo jako i da jurimo pobedu. Iako igramo kod kuće, ne mogu da kažem da smo favoriti", rekao je Zorić za sajt kluba.

Fudbaleri Čukaričkog u nedelju od 17.00 dočekuju Spartak u utakmici 29. kola Super lige Srbije.

Ekipa sa Banovog brda je četvrta na tabeli sa 47 bodova, dok je Spartak peti sa bodom manje.

"Pobediće onaj ko udje maksimalno spreman, čvrsto i sa mnogo dobijenih duela i ko pokaže veću želju za pobedom. Nadam se da ćemo to, na kraju, biti mi", rekao je ofanzivni vezista Čukaričkog.

Spartak je samo jedna u nizu teških utakmica koje očekuju Čukarički u narednom periodu.

"Svaka utakmica će praktično biti derbi. Do kraja imamo mečeve sa Spartakom i Voždovcem, a zatim dolazi i plej-of. Verujem da će publika u ovogodišnjem uživati više nego inače. Ne smemo da zaboravimo da se bodovi dele, što znači da će sve ekipe biti blizu. Biće to paklena borba i u tim jakim utakmicama ne sme da postoji ni sekund opuštanja", rekao je Zorić.

Čukarički u nedelju neće moći da računa na suspendovane Petra Bojića i Ognjena Mudrinskog.

"Biće nam sigurno mnogo teško bez Bojića koji je u odličnoj formi od početka sezone. Pogotovo otkad igra na poziciji napadača. Takodje, i bez Mudrinskog koji se, hvala Bogu, vratio iz povrede. On je pogadjao skoro svaki put kada je ušao sa klupe. Medjutim, na poziciji napadača imamo Fofanu i mladog Tedića", rekao je Zorić.

Crnogorski internacionalac nije krio da mu je reprezentativna pauza prijala, kao i to da je pratio prijateljske mečeve svoje zemlje i Srbije.

"Pratio sam i Crnu Goru i Srbiju. Crna Gora je odigrala osrednje. Nije to kako znamo da igramo, ali to su prijateljske utakmice i nešto su sasvim drugo za razliku od kvalifikacionih. Srbija me je razočarala protiv Maroka, ali protiv Nigerije se videla dosta bolja igra. Tu se videlo i iskustvo Branislava Ivanovića. Srbija nije ista ekipa bez njega. Ipak je on bio dugogodišnji kapiten", rekao je Zorić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke