Zoran Tošić: ''Mi nemamo drugu reprezentaciju!''

Autor: Milovan Longinov
subota 26.03.2016.
16:19
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Srpski fudbaler Zoran Tošić ima jasnu poruku za sve u Srbiji kada je u pitanju naša reprezentacija.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Zoran Tošić, jedan je od retkih igrača iz naše reprezentacije koji je bio akter onog kvalifikacionog meča u Talinu, kada smo igrali nerešeno i pored našeg vođstva i mnogo bolje igre. Poljska je još jednom pomenuta, ali i definitivno arhivirana.

''Iskreno, ja i dalje stojim iza onog što sam rekao posle utakmice, a vidim da se i saigrači slažu, a to je da smo ostvarili veliki pomak u odnosu na prethodnu utakmicu. Meč smo izgubili a po svemu prikazanom, rezultat nije realan, ali ima pomaka i treba samo da gledamo napred. Ni igrači, ni stručni štab više ne razmišljamo o Poljskoj, okrenuti smo već narednom meču
'', ističe Zoran Tošić i dodaje:

''Kada dođu golovi, doći će i pobede.Onda će i samopouzdanje biti na višem nivou, a to znači da bi tada bili svi srećniji, zadovoljniji i raspoloženiji''.

Ovih dana bilo je raznih kritika od strane pojedinaca na račun reprezentacije, a Tošić se osvrnuo upravo na ambijent koji ih je dočekao u Poljskoj.

''Predivna slika, kada sam izašao na teren i počeo da slušam himnu, čuo sam pun stadion kako peva horski, a nije bilo jednog navijača bez nacionalnog obeležja. S druge strane svestan sam da mi nismo ostvarili njihov rezultat, ali opet ni mi, ni vi, ni oni ljudi u Srbiji, nemaju drugu reprezentaciju od ove koju bi trebalo da podrže i budu uz nju. Moramo svi da budemo kao jedan i da želimo najbolje našem fudbalu i reprezentaciji, da sve to bude na lepšem nivou i samim tim atmosfera i kod nas i kod vas će biti bolja'', istakao je Tošić, a prenosi zvanični sajt FS Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
quitttenkse
Sunday, 27.03.2016
11:35

Jasno, znate da nemamo drugog izbora pa možete da nas zajebavate koliko hoćete.

avatar
Saturday, 26.03.2016
18:48

Normalno da ne razmisljate u Poljskoj kad ste navikli na poraze i vi vise, nista nije cudno to, oguglali.

avatar
Markocc
Saturday, 26.03.2016
17:34

Mi nemamo drugu reprezentaciju rece Tosic... heh problem je sto nemamo ni prvu.

avatar
Saturday, 26.03.2016
17:33

Dmitrovic, Rajkovic - Gajic/Ignjovski, Veljkovic, Babic (Maksimovic), Spajic/Nastasic (Mitrovic), Obradovic, Antonov - Maksimovic, Grujic, (Zdjelar, Radoja), Tadic/Kostic, Ljajic/Milinkovic-Savic, Zivkovic/Katai - Mitrovic, Pesic (Stojiljkovic).

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Saturday, 26.03.2016
17:20

Okrenite ledja Tomislavu Karadzicu i dobicete nevidjeni elan i podrsku!