Znate Miloja, neće ništa da prejudicira, ali ako Bog da...

Autor: Pavle Knežević
subota 04.05.2019.
13:19
Izvor: Sportske.net

Zvezda je pred odbranom titule, ali njen trener ne menja način razmišljanja.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda sutra može da pobedi i odbrani titulu u Super ligi, ali Vladan Milojević kaže da se ekipa sprema kao za svaku drugu utakmicu, ali je istakao da ga raduje motivacija igrača.

"Dosta puta smo se u toku ove sezone sastali sa Mladosti, ne znam šta bih mogao da dodam ili da nešto kažem što nisam rekao ranije. Jako disciplinovana, takmičarska ekipa, dobro vođena, sa svim komplimentima. Ekipa koja je pokazala da je apsolutno u svemu u vrhu Super lige.

Ekipa je pretendent za izlazak na Evro scenu, sa iskusnim igračima, sa trenerom koji je disciplinovan i posvećen fudbalu. To se vidi na terenu, bez obzira da li igrali u Lučanima ili ovde, uvek su izuzetno teške utakmice protiv. Moramo da damo maksimum da dođemo do cilja
", rekao je Milojević na stadionu "Rajko Mitić".

Sve ovo trener Crvene zvezde ponavlja već pune dve sezone i ta disciplina je dala rezultate, ali je činjenica da bi crveno-beli sutrašnjom pobedom i matematički odbranili titulu. Kako ta činjenica, a i najava da ljudi iz Srbije i regiona dolaze na "proslavu" utiče na ekipu?

"Polako se približava završnica prvenstva, raduje me da su igrači motivisani. Dosta je dobra atmosfera među njima, jedva čekamo da odigramo preostale utakmice do kraja i završimo sezonu na dobar način. A te stvari su uvek lepe. Krenuli smo u junu, i polako se bliži kraj svega ovoga.

Poznajete me, ne bih voleo ništa unapred da pričamo. Voleo bih da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu i da publika dođe u što većem broju. Daće Bog da završimo sutra. To nam je cilj, to je nešto što smo svi želeli, borili, radili. Rekli smo da nam je jako stalo do ove titule.

Polako smo se i približili tom cilju, ali ne bih da prejudiciram, mi ćemo da se spremimo kao za svaku utakmicu
", kaže Miloje.

Promena u sastavu neće biti, osim što se posle suspenzije vratio Jovičić. Posle današnjeg treninga će se znati situacija sa povredama, ali trebalo bi da su svi u sastavu.

Posle nekoliko promena termina, određeno je da se utakmica igra sutra od 18 sati. Ulaznice se mogu kupiti i danas na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" do 17 sati, po ceni od 300, 400 i 500 dinara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke