Znate li šta spaja "Vatrene" i "Orlove"?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.09.2014.
21:55
Izvor: Sportske.net

Reprezentativci Hrvatske udružili su se oko ideje da nacionalni tim više ne igra "manje" utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Zagrebu i sa tim zahtevom izašli pred predsednika Saveza. Da li je to rešenje i za naš nacionalni tim?

Beta/AP Photo/Darko Bandic
Beta/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Dan nakon što su odigrali prvi kvalifikacioni meč za odlazak na EURO 2016. reprezentativci Hrvatske okupili su se oko ideje i izrazili svoj stav prvom čoveku Hrvatskog nogometnog saveza Davoru Šukeru.

Mediji u Hrvatskoj prenose da je kapiten Darijo Srna izneo pred Davora Šukera zahtev da nacionalni tim utakmice sa manje atraktivnim rivalima u buduće igraju van Zagreba!

Nezadovoljstvo u svlačionici kulminiralo je nakon jučerašnjeg trijumfa nad Maltom (2:0) kada su se "Vatreni" još jednom na "Maksimiru" osećali kao gosti jer je poseta bila očajna.

Zbog toga je predsedniku Nogometnog saveza prosleđen zahtev igrača da se u buduće takvi mečevi igraju u Osijeku, Puli, Splitu...

Kada smo već kod ove teme, ne možemo a da ne primetimo da je i novi početak našeg nacionalnog tima uživo pratilo nešto više od 10.000 navijača iako su "Orlovi" naspram sebe imali atraktivnog rivala a na klupi novog selektora.

Već sada znamo da ćemo utakmice sa Albanijom i Danskom igrati na stadionu Partizana ali je stav naših zapadnih komšija korektan i jasno je da bi i FSS trebalo da razmisli o mogućnosti da takmičarski mečevi sa "manje atraktivnim" reprezentacijama u budućnosti budu igrani u Jagodini, na "Čairu" ili u Novom Sadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke