Znate li ko je došao u Kijev?! Partizan večeras ima specijalnu podršku!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 07.12.2017.
17:16
Izvor: Sportske.net

Neće biti ''Grobara'' na tribinama, ali tu je ON!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Dušan Kecman je sa ekspedicijom Partizana u Kijevu!

Nekadašnji košarkaš Partizana, a sada član stručnog štaba crno-belih iskoristio je priliku da večeras podrži fudbalere Partizana u Kijevu protiv Dinama, a u izjavi za naš portal objasnio je i razlog svog dolaska u glavni grad Ukrajine.

''Već mesec i po, dva sam planirao da dođem da gledam utakmicu u Kijevu pošto sam ovde igrao 2005 i 2006, želeo sam ponovo da dođem da vidim šta se promenilo.

Poklopilo se što smo imali utakmicu u Viljnusu, pa sam se samo spustio malo niže, južnije, da navijam, da bodrim Partizan jer imamo šanse da osvojimo prvo mesto u grupi. Dobro je da momci nemaju presiju kao što je bilo u prošloj utakmici'', objašnjava Kecman koji je u sezoni 2005/06 igrao za KIjev, odakle se potom vratio u redove crno-belih.

Kada su u pitanju košarkaši Partizana, oni su u Viljnusu poraženi od Lijetuvos Ritasa u Evrokupu, ali sada ih očekuje mnogo važniji duel u ABA ligi.

''Derbi sa Cedevitom nam je bitan da se vratimo u pobednički ritam i nadam se da ćemo svi biti zdravi i spremni za tu utakmicu'', naglasio je Kecman.

Nažalost, večerašnja utakmica u Kijevu ostaće u senci incidenata u kojima su napadnuti pojedini članovi ekspedicije crno-belih. Opširnije o tome čitajte u prilogu.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke