Znate li kada reprezentacija Srbije poslednji put NIJE primila gol?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.09.2020.
10:41
Izvor: Sportske.net

Selektor je juče objasnio zašto je to tako, ali za promenu mogla bi mreža ponekad i da miruje.

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije večeras od 20:45h dočekuje Tursku u drugom kolu Lige B nacija.

Naš tim je novi ciklus takmičenja započeo porazom u Rusiji od 3:1, čime su ''Orlovi'' produžili ionako dug niz mečeva u kojima su bar jednom vadili loptu iz svoje mreže.

Kada su u pitanju takmičarski mečevi, reprezentacija Srbije poslednji put nije primila gol pre gotovo dve godine, 14. oktobra 2018. godine, na gostovanju u Rumuniji (0:0), takođe u okviru Lige nacija.

Od tada su ''Orlovi'' odigrali ukupno 11 mečeva i svaki put se naša mreža tresla jednom ili više puta, i to: protiv Crne Gore (2:1), protiv Litvanije (4:1), Portugala (1:1), Ukrajine (0:5), Litvanije (4:1), Portugala (2:4), Luksemburga (3:1), Litvanije (2:1), Luksemburga (3:2), Ukrajine (2:2) i Rusije (1:3).

Taj niz je prekinut jedino u prijateljskoj utakmici protiv Paragvaja, oktobra prošle godine, kada je reprezentacija Srbije slavila sa 1:0.


''Želja za gol više ima i drugu dimenziju, da lako primamo golove'', objasnio je Tumbaković.
-
baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 06.09.2020
11:14

Izjava IsTumbanog da bi pozvao Gobeljića, Rodića i Katai koji su mu falili, a nije zbog interesa zvezde da se što bolje spremi za kvalifikacije za LŠ je mnogo strašnija od ove jer govori koliko je srpski fudbal propao, koliko je sveden na interese samo jednog kluba. To se vidi i kad je Partizan konačno digao glas protiv lopovluka u ligi jer su se svi digli da brane sudiju koji ga je pokrao, od bivšeg sudije, vrha FSS do čoveka zaduženog da štiti interese igrača kroz FIFPro Mirka Poledice, iako je u nteresu igrača je da imaju pošteno suđenje, a svi su ćutali na zvezdine instrukcije u svojim saopštenjima kako treba da se sudi u srpskom fudbalu. IsTumbani je deo tih "mozgova" i kao takav ne treba ništa razumnije očekivati od njega. Poenta je da se da gol više u fudbalu, a ne da se opravdava primanje željom. Svi napolje iz FSS! Pozivam još jednom bivše igrače Partizana koji su svesni situacije u kojoj je FSS doveo i drži Partizan da odbiju poziv i da ne igraju više za reprezentaciju. Mitroviću, Milenkoviću, Pavloviću i Ljajiću, ne brukajte se više, ostavite mesta za još zvezdaša i Kokezanac da potpuno uživamo i njihovom neznanju i nemoći.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 06.09.2020
11:35

A Lukic i Vlahovic, oni da ostanu kao trojanski konji? :-D

avatar
toma1980
Sunday, 06.09.2020
11:58

Pa posto je SD Partizan javno Pozivao na Linc Sudija.....Vreme je da Tuzilastvo Pokrene Procese.
Vuletica
Vazure
Ostojica
Da se ispita gde su Novci od Transfera...jer uzimate Pozajmice od FSS!
Upravo ste sami sebi uleteli u Stomak!!!
Ako mislite da Ucenjujete SRBIJU Times sto cete da Pozivate na LINC I POVLACENJE VASIH FUDBALERA SLOBODNO IH VODITE ZAJEDNO SA FUNKCIONERIMA .....PRAVAC ZABELA SPECIJALNI PAVILJON!!!

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 06.09.2020
11:06

Da bi se mreža sačuvala mora se imati stabilan golman koji će da uliva sigurnost uigranoj odbrani, a poželjno je i da ceo tim bude uigran, dok Kokezanija ima konstantno IsTumbani tim da se čovek preKrstaji jer za svaki novi reprezentativni saziv važe drugačiji interesi u zavisnosti od interesa jednog klub u Srbiji, a to je crvena zvezda i menadžera inostranih igrača koji takođe treba da dobiju priliku da se pokažu da bi osigurali ugovor ili se prodali. S

avatar
pgoranrs
Sunday, 06.09.2020
12:35

Ovakvi govori mrznje i prave nerede po stadionima i van njih. "Istumbani" je doneo mnogo uspeha Partizanu, Meni se ne svidja njegov rad ali mi ne pada na pamet da ga vrijedjam (licno bih voleo da vidim Paunovica kao selektora). Jos gore vazi za Kokezu. Partizanovo rukovodstvo sada lici na Zvezdino pod vodjstvom Lukica koji nije mogao da uvidi da je mahom 1 igrac doneo 6 uzastopnih titula Partizanu a to je Moreira. Ja kao zvezdas uvek navijam za Partizan u Evropi kao i za sve ostale nase klubove. Naravno da ima mahinacija ali mislim da su sudije blago naklonjene i Partizanu i Zvezdi upravo radi pritisaka koje dozivljavaju a kada neko napravi gresku ne daj boze digne se i kuka i motika.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 06.09.2020
17:39

zvezdin Moreira je predsednik države, a činjenice ne mogu biti govor mržnje! Ti kao zvezdaš bi trebalo da prestaneš zauvek da navijaš za klub kakav je zvezda. Ko je ovde pomenuo zvezdine sudije i zvezdino suđenje iz saopštenja? Ti! Partizan ima najgore suđenje na svetu! zvezda ima najbolje suđenje na svetu po nju, a najgore po njene protivnike, slično važi i u kvalifikacijama, a razloge sam objasnio odavno! Nema tu šta da se misli, ovo je očigledno.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 06.09.2020
10:42

Dva gola u proseku po utakmici.