"Zmija" u Ljutice Bogdana, hoće li biti karata za sve ove ljude!?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.09.2018.
10:12
Izvor: Sportske.net

Kadrovi koji su ovoga jutra zabeleženi ispred stadiona "Rajko Mitić" otkrivaju kakva je euforija zahvatila navijače Crvene zvezde pred start Lige šampiona.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Nedelju dana pre prve utakmice koju će fudbaleri Crvene zvezde odigrati u Grupi C Lige šampiona u slobodnu prodaju pušteni su paketi ulaznica.

Navijači koji su se nadali da će do paketa za Ligu šampiona doći putem interneta već žale što nisu zauzeli svoje mesto u više stotina metara dugačkom redu ispred "Marakane".

Već se javljaju oni koji kažu da je sajt "iticket.rs" pao, ali situacija nije ništa bolja ni ispred blagajni. Kadrovi zabeleženi ovog jutra podno severne tribine stadiona "Rajko Mitić" otkrivaju kakvo interesovanje vlada među navijačima za utakmice Lige šampiona.

Red se proteže pored Upravne zgrade SD Crvena zvezda sve do službenog ulaza na stadion koji je smešten kod mesta gde se Ulica Pukovnika Bacića spaja sa Ljutice Bogdana.

Jasno je da karata neće biti za sve one koji žele da do njih dođu. Pisali smo da se jutros pojavila informacija da u prodaji ima tek nekoliko hiljada paketa, a da pojedinačnih ulaznica za duele sa Napolijem, Liverpulom i Pari Sen Žermenom gotovo i da neće biti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
maksonmar
Tuesday, 11.09.2018
23:09

Trebalo je na vreme da kazete da karata ima samo za clanove (sto je u redu), sponzore i slicne kategorije, rodbinu i prijatelje, i tapkarose, i da je u prodaju pusteno tek minimalno od broja karata

avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 11.09.2018
15:00

Nije dugačak red, nema ni 300 metara.

avatar
x90x
Tuesday, 11.09.2018
11:47

Stajao 3 sata, ali je vredelo. Vredelo je samo za Zvezda- LFC 😁

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 11.09.2018
11:13

Najveca zmija koja je ikad vidjena u Srbiji i sirem regionu premala je nasa Marakana pravom srpskom sampionu.