"Zmajevi" žele povratak na pobednički kolosek

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.09.2017.
17:29
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Posle dva vezana poraza u prvenstvu i kupu fudbaleri Voždovca žele da se iz Lučana vrate sa tri boda u džepu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Superligaš iz naselja Braće Jerković ubeležio je dva vezana poraza u svim takmičenjima, a posebno je bio bolan onaj koji se dogodio u 1/16 finala Kupa Srbije.

Nakon što su eliminisani od Budućnosti iz Dobanovaca fudbaleri Voždovca žele da se iskupe i da se sa tri boda vrate sa gostovanja u Lučanima.

"Utakmica u Lučanima nam dolazi posle dva vezana poraza i očekujemo da će biti psihološki teška za nas. Ipak, imamo dovoljno vremena da se spremimo za meč i nadam se da ćemo već od nedelje da se vratimo na pobednički kolosek", kazao je vezista Voždovca Nebojša Gavrić.

Bivši fudbaler lučanske Mladosti ističe da Voždovac ima dovoljan fond igrača i da će ekipa pokušati da se prikaže u što boljem svetlu na sledećem meču.

"Ušli smo u ritam sreda – nedelja, ali imamo dovoljan fond igrača. Želimo da se pokažemo u pravom svetlu i da se sa pozitivnim rezultatom vratimo u Beograd", dodao je Gavrić.

Utakmica 11. kola Super lige Srbije između Mladosti i Voždovca igra se u nedelju, 24. septembra sa početkom od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke