"Zmajevi" u Surdulici traže prvu pobedu u plej-autu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 30.04.2019.
18:39
Izvor: Sportske.net

Prvi trijumf u plej-aut fazi Super lige fudbaleri Voždovca pokušaće da ostvare na teškom gostovanju u Surdulici.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Drugi put od početka plej-aut faze Super lige, a četvrti u sezoni fudbaleri Voždovca gostovaće u Surdulici.

Prethodno gostovanje nije se završilo dobro po "Zmajeve", pošto su doživeli poraz od Dinama iz Vranja (1:0), a u sredu će gostovati ekipi Radnika od koje su početkom marta takođe izgubili (2:1).

"Svako gostovanje na jugu je teško samo po sebi, ali da ne verujemo da možemo da pobedimo ne bi ni putovali u Surdulicu. U prošloj utakmici smo spletom nesrećnih okolnosti ispustili sva tri boda, iako smo imali prednost i siguran sam da nam se to neće dešavati više. Jednostavno, iz te utakmice naučili smo mnogo i sada je vreme da pokažemo pravu snagu ovog tima", rekao je vezista Voždovca Lazar Arsić pred put u Surdulicu.

Od početka plej-aut faze takmičenja Voždovac je remizirao sa Zemunom (2:2) i Radom (1:1), a između ta dva meča "na krovu" poražen je od Dinama (1:0).

"Stanje na tabeli ne oslikava realno snagu Voždovca, koji po igračkom kadru i organizaciji kluba zaslužuje mnogo više, ali trenutno je situacija takva i preostaje nam borba za što bolje rezultate do kraja plej-auta, da privedemo mirno sezonu kraju, i da u sledećoj sezoni vratimo Voždovac tamo gde pripada, u sam vrh tabele", zaključio je Arsić.

Šef stručnog štaba Voždovca Dragan Aničić u Surdulici neće moći da računa na suspendovane Dragoljuba Srnića i Nikolu Ćirkovića, dok bi svi ostali igrači trebalo da mu budu na raspolaganju.

Voždovac trenutno zauzima treće mesto na tabeli plej-auta, sa 21 bodom. Isti broj bodova ima i Radnik iz Surdulice koji zauzima drugo mesto.

Utakmica između Radnika i Voždovca igra se u sredu, 1. maja od 16 časova na Gradskom Stadionu u Surdulici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke