"Zmajevi" traže iskupljenje protiv Radnika

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.11.2017.
18:39
Izvor: Sportske.net

Posle poraza u gradskom derbiju na Banovom Brdu fudbaleri Voždovca žele da se iskupe i donesu sva tri boda iz Surdulice.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Superligaša iz beogradskog naselja Braće Jerković u subotu očekuje gostovanje u Surdulici na kojem će ekipa pokušati da se iskupi za poraz od Čukaričkog.

Golman Voždovca Zoran Popović kazao je da posle prošlonedeljnog poraza od "Brđana" tim ima imperativ pobede u utakmici sa Radnikom.

"Mi na jedan način imamo imperativ pobede, posle poraza od Čukaričkog, jer smo imali sve u svojim rukama do pred sam kraj meča. Ostaje žal, jer smo ispustili tri boda, a iz Surdulice hoćemo da se vratimo sa pobedom i da nastavimo gde smo stali pre Čukaričkog", rekao je Popović.

Ekipa Ilije Stolice poražena je prošlog vikenda na Banovom Brdu iako je do 86. minuta imala prednost. Subotnje gostovanje neće biti ništa lakše od prethodnog, posebno ako se ima u vidu da je Radnik u prošlom kolu tukao Spartak sa 5:1!

"Očekuje nas dobra utakmica, jer Radnik totalno drugačije igra kao domaćin. Na našem terenu su igrali zatvorenije. Očekujem da budu ofanzivniji i da bude otvorena utakmica i da će ljubitelji fudbala imati dosta toga da vide", dodao je Popović.

Pomoćnik trenera Voždovca Aleksandar Linta kazao je da je kadrovska situacija nešto povoljnija nego prethodne nedelje iako su Luković i Blagojević i dalje u fazi oporavka.

"Imamo apsolutno poverenje u sve igrače koji će biti u protokolu, oni poseduju kvalitet i zato jesu sa nama", istakao je Linta.

Prvi ovosezonski duel Voždovca i Radnika završen je remijem bez golova, a utakmica 16. kola Super lige između ova dva tima na programu je u subotu od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke