"Zmajevi" protiv Bačke kreću u "evropsku misiju"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.07.2018.
14:55
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Cilj fudbalskog kluba Voždovac u novoj sezoni biće plasman u plej-of i napad na poziciju koja garantuje izlazak u Evropu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Novu sezonu u Super ligi fudbaleri Voždovca počinju duelom sa OFK Bačkom koji je zakazan za 21. jul na vrhu TC "Stadion".

Novinarima su se pred premijerni meč u novoj sezoni obratili trener Branko Vojinović i fudbaler Borko Duronjić.

"Želimo da potvrdimo ambiciju koju imamo, a to je da se plasiramo u plej-of, da napravimo korak napred i da pokušamo da se umešamo u bitku za Evropu", rekao je pred start sezone strateg "Zmajeva".

Voždovac i OFK Bačka do sada su odigrali četiri meča u Super ligi Srbije, a beogradski sastav ima bolji skor. Voždovac je slavio tri puta, a jednom je trijumfovao sutrašnji rival.

"Ova utakmica nam je izuzetno značajna da pobedimo, da pokažemo da posedujemo kvalitet, jer imamo atmosferu koja može da nas dovede do cilja koji je pred nama", istakao je šef struke Branko Vojinović.

"Zmajevi" su u dosadašnjem toku prelaznog roka angažovali osmoricu novih igrača. Poslednje u nizu pojačanja bio je Andrija Luković.

"U periodu iza nas, kompletirali smo se dolaskom Lukovića, tako da imamo respekatbilan kadar za ambicije i ciljeve koje smo zacrtali", dodao je Vojinović.

Borko Duronjić je izneo svoja očekivanja pred sutrašnju utakmicu i novu sezonu.

"Svaki početak je težak. Prošao je period priprema i sada sledi deo koji smo svi čekali, a to je liga. Nadam se da ćemo opravdati na terenu sve što šef bude tražio od nas, daćemo sto procenata svojih mogućnosti kako bismo uzeli tri boda, tri boda koja su nam preko potrebna za ostvarivanje cilja i bitku za plej-of", poručio je prvotimac Voždovca.

Utakmica prvog kola Super lige Srbije između Voždovca i OFK Bačke igra se u subotu, 21. jula od 20 časova na krovu TC "Stadion" u naselju Braće Jerković.

Super liga najava prvo kolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke