"Zmajevi" preboleli poraz na "Marakani", na redu je Mladost

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.03.2018.
19:54
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Strateg fudbalskog kluba Voždovac Miloš Veselinović rekao je da su njegovi izabranici arhivirali utakmicu sa Crvenom zvezdom i da spremni dočekuje meč sa lučanskom Mladosti.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Voždovac je u subotu gostovao Crvenoj zvezdi i bio jako blizu osvajanja jednog boda ali je odmah nakon Pavlovićevog izjednačujućeg gola domaćin stigao do pobedonosnog.

"Mi smo na početku ove serije od tri utakmice za sedam dana. Dolazimo iz utakmice protiv Crvene zvezde, gde smo posle šokantne završnice, ostali bez jednog boda. Ipak, igra i sve što smo pokazali, pogotovo u drugom poluvremenu nam daje razloga za optimizam, ali mi smo tu utakmicu arhivirali i zaboravili", rekao je trener Voždovca.

Narednu utakmicu u Super ligi Voždovac igra na svom terenu protiv lučanske Mladosti koja se nalazi na devetoj poziciji superligaške tabele i još uvek ima šansu za plasman u plej-of.

"Radi se o organizovanoj ekipi sa dosta kvalitetnih superligaških igrača i sa trenerom koji dugo godina radi u kontinuitetu. Možemo biti sigurni da ćemo imati jako težak zadatak. Nismo imali puno vremena za pripremu zbog subotnjeg meča sa Zvezdom, ali jučerašnji trening daje razloga za optimizam i dobro smo se oporavili. Veoma smo raspoloženi za meč i znam da ćemo zabeležiti dobru igru, a nadam se da će to biti dovoljno za osvajanje nova tri boda", dodao je Veselinović.

Fudbaler Voždovca Borko Duronjić rekao je da ekipa spremna dočekuje utakmicu sa ekipom Mladosti.

"Znamo da nas očekuje duel sa kvalitetnim protivnikom, koji ima dosta iskusnih igrača. Očekujemo kvalitetnu i dobru utakmicu pre svega dosta. Mi dolazimo iz meča, gde smo izgubili na šokantan način, ali i pored toga šef nas je podigao i uspeli smo da se oporavimo. Ne obaziremo se na protivnika, gledamo samo našu igru, i gledamo kako da upišemo nova tri boda", kazao je Duronjić.

Utakmica 26. kola Super lige Srbije između Voždovca i Mladosti iz Lučana igra se u sredu od 15 časova na krovu TC "Stadion".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke