"Zmajevi" 'poleću' 8. januara, zakazane tri utakmice

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.12.2017.
21:29
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Voždovca okupiće se drugog dana pravoslavnog Božića i obaviti testiranja uoči početka priprema za prolećni deo sezone.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Superligaš iz naselja Braće Jerković obelodanio je danas planove vezane za predstojeći pripremni period.

Fudbaleri Voždovca biće na "raspustu" do 7. januara, a dan kasnije čeka ih okupljanje i neophodno testiranje uoči ozbiljnog rada.

Prvi deo priprema za prolećni deo sezone "Zmajevi" će odraditi u Beogradu. Pretposlednjeg dana januara kreću put Antalije koja će im biti baza tokom centralnog dela priprema.

Tokom boravka u Turskoj Voždovac će odigrati najmanje tri kontrolne utakmice i to protiv ekipa Zaglebja (1. februar), Zenita iz Sankt Peterburga (4. februar) i Zorje (8. februar).

Voždovac je pre pet dana predstavio novog šefa struke Miloša Veselinovića koji je preuzeo kormilo nad ekipom posle ostavke Ilije Stolice.

Bivši strateg Voždovca u međuvremenu je prihvatio poziv Vojvodine pa je danas promovisan na "Karađorđu" kao šef struke superligaša iz Novog Sada.

Prvi deo sezone Voždovac je završio na šestom mestu superligaške tabele sa 36 osvojenih bodova, četiri manje od trećeplasiranog Spartaka.

Zanimljivo je da će u prvom takmičarskom meču sledeće godine snage odmeriti ekipe Vojvodine i Voždovca što znači da će Ilija Stolica debitovati protiv bivšeg kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke