''Zmajevi'' počeli pripreme, novi trener poslao snažnu poruku!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 10.06.2019.
13:12
Izvor: Beta

Fudbaleri Voždovca okupili su se danas u Beogradu na početku priprema za novu sezonu, a treneru Radomiru Kokoviću na prozivci se javilo 18 prvotimaca.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Novi šef stručnog štaba "zmajeva" rekao je da će njegovi saradnici i on truditi da izgrade prepoznatljiv model igre koji će Voždovcu doneti pozitivan imidž.

"Došli smo do perioda kada sa reči prelazimo na dela, idemo na teren i to je ono što me jako raduje.

Moji saradnici i ja ćemo od prvog dana nametnuti naš sistem i filozofiju rada i trudićemo se da izgradimo prepoznatljiv model igre koji će 'izbaciti' pojedinca i koji će Voždovcu doneti pozitivan imidž", rekao je Koković, prenosi klub.

"Želim da postanemo jedinstveni u Srbiji i da svojom igrom i ponašanjem nametnemo nove trendove i pomeramo granice fudbala u Srbiji", dodao je trener Voždovca.

Na prvom okupljanju pojavilo se 18 igrača, dok se dolazak novih igrača očekuje u narednim danima.

Na prozivci su bili: Marko Ilić, Mihailo Karadžić, Alen Mašović, Strahinja Bošnjak, Borko Duronjić, Miloš Mihajlov, Nikola Mikić, Jovan Nišić, Stefan Purtić, Nikola Trujić, Bojan Kovačević, Dragan Stoisavljević, Radovan Avram, Igor Maksimović, Božidar Veličković, Luka Cvetičanin, Aleksandar Jeftić i Lazar Zličić.

Fudbaleri Voždovca će prvi deo priprema odraditi u Beogradu, a potom će 23. juna otputovati za Velenje, gde će provesti dve nedelje.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke