''Zmajevi'' pobedili Partizan, mogu li sad Zvezdi da pokvare šampionsko slavlje?

Autor: Darko Mitrović
petak 18.05.2018.
12:02
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Žele da se prikažu u najboljem svetlu na ''Rajku Mitiću''.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Superligaška sezona završava se sutra, utakmicom između Crvene zvezde i Voždovca od 20 časova na našem najvećem stadionu.

Meč neće imati takmičarski značaj ni za jedne ni za druge, ali to ne znači da Zvezda i Voždovac neće imati veliki motiv da ostave što bolji utisak.

Domaćini će proslaviti šampionsku titulu sa svojim navijaima, a Voždovčani, s druge sstrane, žele da još jednom odličnom partijom privedu kraju tekuću sezonu, posle pobede nad Partizanom u prošlom kolu (2:1).

Trener ''Zmajeva'' Miloš Veselinović je to i potrdio u najavi sutrašnje utakmice.

''Potrudićemo se da uveličamo sportski događaj, očekujemo veliki broj navijača, utakmica je takođe i u direktnom prenosu, tako da će ovo biti još jedna sjajna šansa da se predstavimo našoj sportskoj javnosti u što boljem svetlu'', izjavio je on.

Veselinović je naglasio i da će za meč sa Zvezdom moći da računa na gotovo sve igrače.

''Kompletni smo i spremni za utakmicu, osim Bulatovića. Odluku o njegovom igranju ćemo doneti sutra, svi ostali su zdravi i sa nestrpljenjem čekamo sportski događaj, jer ne igra se svaki dan pred tolikim brojem navijača.

Biće to jedan veliki motiv za nas. Jedno veliko iskustvo i nadam se i verujem da momke iz Voždovca čeka još puno sličnih utakmica u karijerama koje su pred njima'',
izjavio je Veselinović.

Mladi stručnjak ne sumnja da će i Zvezda izaći na teren u najjačem sastavu i da će spektakl biti potpun.

''Verujemo da će domaćin izaći u najjačem sastavu. Zvezda je zasluženo osvojila titulu pre svega po igrama koje su pokazivali u kntinuitetu, što je izuzetno teško.

Za koplje su bili bolji od svih protivnika. Očekujem razigranu i agresivnu Zvezdu, jer verujem da i oni žele na pravi način da završe prvenstvo i mislim da će to biti najteži zadatak, da pokušamo da ih umirimo, te da im oduzmemo prostor za igru i onda našim načinom i da ih ugrozimo.

Želimo da odigramo ono što smo ove sezone radili protiv jako dobrih protivnika, napravimo naše šanse i pokušamo da budemo ubojiti u napadu'',
zaključio je Veselinović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke