"Zmajevi" nastavljaju pohod na plej-of

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.03.2017.
14:21
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Pomoćni trener i kapiten Voždovca najavili su u četvrtak da će ekipa pokušati da savlada Vojvodinu ne bi li stigla do važnih bodova u borbi za plej-of.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Prvi takmičarski meč nakon pauze u prvenstvu fudbaleri Voždovca igraju na domaćem terenu protiv novosadske Vojvodine koja je baš kao i "Zmajevi" izgubila poslednju utakmicu.

Novosađani su odavno overili plasman u plej-of što nije slučaj sa ekipom Voždovca koja će u poslednja tri kola voditi veliku borbu sa Spartakom ŽK i Javor Matisom za pozicije sedam i osam.

"Mi smo pauzu iskoristili da igrače što bolje pripremimo za važne mečeve koji nam predstoje. Prvi najvažniji je upravo meč sa Vojvodinom. Gosti zaslužuju svaki respekt, ali mi imamo naše ambicije i ciljeve koje je Voždovac zacrtao još pre početka sezone, a to je plasman u plej-of" kazao je trener Aleksandar Linta.

Pomoćnik prvog trenera Ilije Stolice dodaje da Voždovcu "igraju" samo pobede i da zbog toga nema kalkulisanja u nastupajućim utakmicama.

"Do plasmana nas vodi pobeda, verujemo u naše igrače i verujemo da posedujemo kvalitet da do toga možemo i doći. Uz energiju i želju za pobedom, mislim da ćemo ispuniti cilj" istakao je Linta.

Voždovac je u okviru 27. kola ubedljivo poražen na gostovanju Partizanu ali kapiten Miloš Pavlović poručuje da je ekipa spremna da napadne Vojvodinu i osvoji tri boda.

"Ukoliko želio da ostvarimo naše ciljeve, moramo da pokušamo da osvojio sva tri boda. Ne samo u ovom meču, nego i u narednom. Očekuje nas interesantna utakmica, kvalitetan protivnik sa odličnim trenerom i igračima, ali uz podršku naših navijača, idemo na pobedu" zaključio je Pavlović.

Uoči samog finiša ligaškog dela prvenstva Voždovac zauzima deveto mesto na tabeli sa 37 bodova, dok naredni rival "Zmajeva" suvereno drži treću poziciju i izvesno je da će kao treći tim Superlige ići u plej-of.

Utakmica 28. kola između Voždovca i Vojvodine igra se u subotu od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke