''Zmajevi'' najavljuju novu pobedu

Autor: Beta Beta
petak 27.07.2018.
13:28
Izvor: Beta

Trener Voždovca Branko Vojinović rekao je danas da njegovi fudbaleri u dobrom raspoloženju idu u Novi Sad na utakmicu sa Proleterom.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Voždovac će u subotu od 19.00 igrati protiv Proletera u drugom kolu Super lige Srbije.

"Dobili smo prvu utakmicu protiv Bačke, što je izuzetno značajno za nas i za verovanje u ono što radimo i kako igramo. U jednoj lepoj atmosferi odlazimo da pokažemo da smo kvalitetni, da imamo kvalitetan tim i da igra Voždovca napreduje iz kola u kolo, te da ćemo to pokazati u Novom Sadu", rekao je Vojinović na konferenciji za novinare.

Voždovac će u subotu od 19.00 igrati protiv Proletera u drugom kolu Super lige Srbije.

Vojinović će imati sve igrače na raspolaganju.

"Sve što je bilo spremno za Bačku, spremno je i za Proleter. Imali smo sedam dana da zalečimo neke rane koje smo imali u prethodnom periodu tako da je sada igrački kadar spreman za utakmicu u Novom Sadu", kazao je Vojinović.

Fudbaler Voždovca Aleksandar Ješić rekao je da ne poznaje mnogo ekipu Proletera.

"Sigurno je da ćemo se pripremiti što bolje, imali dovoljno vremena da se odmorimo. Ulazimo sa dobrom atmosferom, pokušaćemo da nametnemo svoj ritam, ali i da igramo našu igru i da igramo ono što treniramo. Pre svega ono što se budemo dogovorili u svlačionici, želimo da prenesemo teren, kako bismo na kraju izašli sa pozitivnim ishodom",
rekao je Ješić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke