"Zmajevi" konačno u svom gnezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.09.2014.
18:03
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Tačno mesec dana prošlo je od početka sezone u Jelen Superligi a fudbalski klub Voždovac tek će u subotu dobiti priliku da odigra jedan meč na terenu koji je prijavljen za takmičenje u domaćem šampionatu.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Nakon pauze u domaćem šampionatu nastale usled obaveza nacionalnih selekcija takmičenje u Jelen Superligi biće nastavljeni za vikend.

Biće to prilika da posle više od mesec dana i četiri odigrana kola FK Voždovac odigra jedan meč na stadionu u Zaplanjskoj ulici, na krovu TC "Stadion".

"Zmajevi" će konačno na svom terenu igrati protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca a danas je iz Zaplanjske stiglo obaveštenje o početku prodaje i ceni karata za taj meč.

Karte za duel Voždovca i Radničkog nalaze se u prodaji na info pultu šoping centra "Stadion" i mogu se kupiti po ceni od 200 dinara do subote u periodu od 10 do 22 časa, a na dan utakmice prodaja će biti vršena od 10 sati do početka meča.

Podsećamo da FK Voždovac ima četiri poraza na startu sezone a tome je kumovala i činjenica da "Zmajevi" duele sa Partizanom i Radom nisu igrali na svom stadionu već na Vračaru što je sigurno bila otežavajuća okolnost.

U pauzi koja je usledila nakon četvrtog kola Voždovac se pojačao "dovođenjem" Stefana Babovića a duel sa Radničkim koji je na programu u subotu od 19 časova i 30 minuta biće prava prilika da tim Zorana Milinkovića konačno uknjiži bodove u novoj sezoni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke