"Zmajevi" igraju za samopouzdanje

Autor: Beta Beta
utorak 07.04.2015.
18:52
Izvor: Beta

Novopečeni trener Voždovca Bratislav Živković veruje da će revanš utakmica 1/2 finala Kupa Srbije sa Čukaričkim poslužiti njegovom timu da vrati poljuljano samopouzdanje.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Voždovca Bratislav Živković rekao je da je njegovoj ekipi potrebna pobeda nad Čukaričkim kako bi joj se vratilo samopouzdanje.

"Očekujem pre svega dobar pristup svojih igrača i dobru utakmicu, kako bismo vratili preko potrebno samopouzdanje, koje je poljuljano. Opstanak u ligi je prioritet i pokušaću da zaštitim igrače pritiska", rekao je Živković.

Voždovac će se u sredu na svom stadionu sastati s Čukaričkim u revanšu polufinala Kupa Srbije, nakon poraza od 2:0 u prvoj utakmici na Banovom brdu.

Živković zbog povreda neće moći da računa na Obioru Oditu, Nikolu Karaklajića i Predraga Sikimića, dok je Marko Adamović suspendovan.

"Bićemo malo oslabljeni, imamo probleme sa pojedinim igračima, ali želimo da se pokažemo u što boljem izdanju. Svesni smo rezultata iz prve utakmice", kazao je Živković.

Fudbaler Voždovca Danilo Nikolić rekao je da je njegova ekipa svesna da je čeka teška utakmica protiv "izuzetnog protivnika".

"To ipak ne znači da ćemo se predati, nadamo se da ćemo igrati opuštenije i zrelije i da ćemo uspeti da istopimo njihovu prednost iz prvog susreta", rekao je Nikolić.

Voždovac će dočekati čukarički sutra od 16.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke