"Zmajevi" čekaju plodove dobrog rada i prelaznog roka

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.02.2019.
15:40
Izvor: Sportske.net

U najavi prvog takmičarskog meča u 2019. godini trener Voždovca ističe odlično odrađen posao tokom priprema i zimske transfer pijace.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Nova takmičarska godina za fudbalere Voždovca počinje duelom sa kruševačkim Napretkom u okviru 22. kola Super lige Srbije.

Voždovac utakmicu dočekuje kao jedanaesti tim na superligaškoj tabeli, dok je Napredak peti sa 14 bodova prednosti u odnosu na "Zmajeve".

Da tabela može da zavara, posebno nakon dvomesečne pauze, znaju svi koji su pratili dešavanja oko Voždovca i Napretka. Beogradski klub je angažovao ozboljna pojačanja i napravio tim za velika dela, dok je Napredak u zimskom prelaznom roku ostao bez najboljih pojedinaca.

"Ekipa je sjajno radila tokom priprema, iz četiri utakmice imamo tri pobede, što ohrabruje. Prelazni rok je takođe sjajno odrađen, verovatno i najbolji u ligi, tako da je uprava kluba i sa te strane ispoštovala moje želje i na nama je da na terenu pokažemo ono na čemu smo naporno radili od početka priprema", kaže trener Voždovca Dragan Aničić.

Kapiten "Zmajeva" Miloš Pavlović apostrofirao je odličan posao koji je klub uradio tokom zimskog prelaznog roka.

"Sjajna pojačanja su dovedena u klub, momci su se sjajno uklopili u tim i tokom celih priprema u ekipi vlada sjajna atmosfera. Navikli smo navijače i sebe na mnogo veće rezultate, neće biti lako da se kvalifikujemo u plej-of, ali od toga ne odustajemo i već sutra protiv Napretka idemo na sva tri boda", poručuje kapiten Pavlović.

Voždovac je u zimskom prelaznom roku angažovao Dušana Matovića (Minsk), Strahinju Bošnjaka (Partizan), Predraga Sikimića (Atirau), Lazara Arsića (Vojvodina), Dragoljuba Srnića (Slask) i Nikolu Trujića (Botošani), a na šestomesečnoj pozajmici ostao je i Filip Stuparević koji je potpisao ugovor sa Votfordom.

Utakmica 22. kola Super lige između Voždovca i Napretka igra se u petak od 17 časova, a direktan prenos obezbeđen je na prvom programu televizije Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke