"Zmajevi" bljuju vatru, Matić sleteo na "krov"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.02.2019.
17:54
Izvor: Sportske.net

Završnica prelaznog roka na krovu TC "Stadion" donosi još jedno bombastično pojačanje za Voždovac.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Odličan posao odradio je FK Voždovac u dosadašnjem toku zimskog prelaznog roka, a najava Dragana Aničića da bi pred zatvaranje transfer pijace ekipa mogla dodatno da bude pojačana danas se obistinila.

Superligaš iz beogradskog naselja Braće Jerković angažovao je iskusnog napadača Bojana Matića (27) koji je neočekivano dobio ispisnicu u Južnoj Koreji i samim tim slobodu u pronalasku novog angažmana.

Radi se o bivšem fudbaleru Mačve, upravo je saradnja sa Draganom Aničićem u superligašu iz Šapca bila ključna da Matić ove zime odabre Voždovac.

"Zmajevi" su u tekućem prelaznom roku odradili odličan posao, pošto su pre Bojana Matića već kvalitetnu ekipu pojačali Dušan Matović (Minsk), Strahinja Bošnjak (Partizan), Lazar Arsić (Vojvodina), Predrag Sikimić (Atirau) i Dragoljub Srnić (Slask).

Ne treba zaboraviti da je Voždovac ove zime realizovao transfer "težak" 3.000.000 evra i da je pored novca dobio Filipa Stuparevića na pozajmicu do kraja sezone.

Voždovac je jesenji deo sezone završio na jedanaestoj poziciji na tabeli, ali sa svim pobrojanim pojačanjima i dobro odrađenim pripremama "Zmajeve" na proleće treba očekivati u plej-ofu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke