Zličić operisan u Turskoj, pauza šest meseci

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.02.2019.
17:33
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Vezni fudbaler Voždovca Lazar Zličić uspešno je danas operisan na klinici "Ačibadem Fulja" u Turskoj.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Mladi vezista superligaša iz beogradskog naselja Braće Jerković pokidao je prednje ukrštene ligamente kolena na kontrolnoj utakmici sa ekipom Šonan Belmare.

U prethodnon periodu Lazar Zličić je obavio neophodne pripreme za operaciju, a zahvat je danas uspešno izvršen na klinici "Ačibadem Fulja" u Turskoj.

Operacioni zahvat izvršio je ugledni doktor prof. dr. Omer Tašer.

"Lazar je uspešno operisan i sve je proteklo u najboljem mogućem redu. Urađena je rekonstruktivna atroskopska operacija prednjih ukrštenih ligamenata. Odmah nakon operacije započete su i fizikalne terapije, a povratak na teren očekuje se nakon šest meseci", rekao je doktor Tašer.

Mladi fudbaler neće biti u mogućnosti da pomogne svojim saigračima u prolećnom delu sezone, ali ga optimizam ne napušta i pored teške povrede.

"Operaciju sam odlično podneo, sve je prošlo sjajno i sada predstoji period oporavka u kojem treba biti maksimalno disciplinovan i na to sam fokusiran. Jedva čekam da se vratim na teren, a uz saigrače sam uvek, i želim im mnogo sreće u nastavku prvenstva", poručio je Zličić iz Turske.

Fudbaleri Voždovca odlično su otvorili prolećni deo sezone. "Zmajevi" su na svom terenu savladali Napredak (4:0), ali ih već za vikend čeka veliko iskušenje jer gostuju ekipi Čukaričkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke