Zličić nakon gostovanja u Humskoj: "Poraz visok i nerealan"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.10.2018.
15:46
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Vezni fudbaler Voždovca Lazar Zličić smatra da je poraz od Partizana bio previsok i da rezultat ne oslikava realno stanje stvari na terenu.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

"Zmajevi" su u prvoj utakmici 11. kola Super lige Srbije doživeli ubedljiv poraz (4:0) na gostovanju u Humskoj.

Mladi Lazar Zličić priliku je dobio u drugom poluvremenu, ali nije mogao da pomogne svog timu da izbegne poraz od Partizana.

"Drago mi je šta dobijam sve više minuta u dresu Voždovca, a treniram i nadam se da će uskoro doći trenutak kada ću početi u prvih 11", kaže Zličić za zvanični klupski sajt.

Uprkos ubedljivom porazu koji je njegov tim pretrpeo u Humskoj, Lazar Zličić smatra da konačan rezultat ne oslikava najbolje stanje na terenu.

"Dosta zahtevna utakmica u kojoj su nijanse odlučivale. Svi znamo, da smo iskoristili prilike koje smo imali na samom početku meča da bi tok utakmice bio drugačiji. Ovako, poraz je nerealan i visok i mislim da nismo to zaslužili. Situacija na terenu se nije odvijala povoljno po nas, ali verujem da će nam se vratiti u nekoj od narednih utakmica", ističe Zličić.

Ubedljiv poraz nije pokvario atmosferu u svlačionici. "Zmajevi" su fokusirani na svoj primarni cilj u čiju se realizaciju kreće odmah nakon reprezentativne pauze.

"Atmosfera je odlična, angažovanost svih igrača je na visokom nivou, odlično se trenira i čvrsto verujem da će uskoro i rezultati krenuti na bolje i da ćemo se ubrzo približiti poziciji koja nas zanima, a to je plej-of", zaključio je Zličić.

Nezvanične informacije kažu da bi Voždovac sutra trebalo da promoviše Iliju Stolicu u novog šefa struke, a ako se to zaista i desi jasno je da će ekipa sa novom energijom dočekati nastavak prvenstva i duel sa ekipom Mladosti iz Lučana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 08.10.2018
19:17

Vi ste imali jednu jedinu šansu na utakmici, a da je i Partizan iskoristio sve svoje bilo bi najmanje 6:1. Idi gledaj Pariz 6 Žermen.