Zlatni srpski ''Orlić'' u petak na operaciji u Rimu

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.05.2019.
23:09
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.com

Biće u najboljim rukama.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Za defanzivca Čukaričkog Miladina Stevanovića, člana naše zlatne generacije sa Novog Zelanda 2015. koja je postala omladinski prvak sveta, tekuća sezona je završena, jer je nedavno protiv Napretka doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena.

U petak će biti operisan u Rimu, a hirurški zahvat će izvesti čuveni specijalista Pjer Paolo Marijani.

Pred put u Italiju, Stevanović je govorio za klupski sajt i tom prilikom istakao da ima veliku podršku saigrača, kao i da je razgovarao sa igračima koji su imali sličnih problema, poput Kosovića, Adžića, Bojića...

Klupski drugovi su mu priredili i iznenađenje, jer su pred duel protiv Proletera istrčali na teren u majicama sa brojem šest i natpisima: ''Miksa izdrži'' i ''Boske uz tebe smo''.

''Imam veliku podršku svih u klubu. Kad su momci izlazili na teren, sedeo sam u blizini delegata meča, nisam ni znao šta spremaju. Nisam mogao da verujem kad sam video, mnogo mi to znači. Posle porodice, saigrači su mi najbliži, sa njima provodim gotovo svaki dan, ne samo na treninzima i utakmicama.

Gledao sam ih protiv Proletera, a i više puta ove sezone pokazali smo da možemo da igramo i bez četvorice-petorice. Imamo fond od dvadesetak sjajnih igrača, kad neko nije tu, gotovo da se to i ne oseti. Siguran sam da će momci izgurati sezonu do kraja kako treba, lično verujem da će sve dileme rešiti već u subotu u Lučanima. Biću im najveća podrška, iako ću tada biti u Italiji'', istakao je Stevanović.

Igraču koji ga je nehotice povredio ništa ne zamera, podrška mu stiže i iz Kruševca.

''Zvali su me iz Kruševca, između ostalog čuo sam se i sa Andrejom Ilićem, koji je bio u tom duelu sa mnom. On je igrao u Partizanu sa mojim bratom Svetom Markovićem, izvinio se, pitao šta se dešava, kako sam... Lepo od njega. Čuo sam se i sa bivšim saigračima Petrovićem, Ostojićem, svi su ispali korektni'', naglasio je Stevanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke