'Zlatna koka' mudro zbori - Zašto je interesovanje Junajteda "opasna stvar"?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.03.2018.
11:01
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Talentovani štoper Partizana čvrsto na zemlji nakon bombastične vesti koja je stigla sa Ostrva.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Jedna od najvažnijih sportskih vesti u Srbiji juče je bila ona koju je lansirao mančesterski medij "Evening News", a u kojoj je otkriveno da Mančester Junajted prati razvoj Partizanovog štopera Svetozara Markovića.

Britanci su ti koji su mladog Markovića uporedili sa Serhijom Ramosom, a dan kasnije talentovani štoper otkriva šta misli o čitavoj priči.

"Tek sam izborio mesto u prvom timu i moram još mnogo da radim da bih bio u svakoj utakmici starter. Kad dođe vreme i, pritom, budem li ovako nastavio - pričaćemo na tu temu", rekao je Marković za "Žurnal".

Zanimljivo je i to da talentovani štoper priču sa Ostrva shvata kao opasnu što samo svedoči da razmišlja zrelo iako je prošle nedelje napunio osamnaest.

"Takve stvari i informacije mogu da budu opasne za mlade igrače: eventualno se opuste i pomisle da sve to dolazi samo od sebe. Nije tako! Samo predan rad može da vas dovede na vrhunski nivo", zaključuje Sveta Marković.

Partizan je Svetozara Markovića vezao ugovorom do 2020. godine, a generalni direktor Miloš Vazura nedavno je izjavio da Armin Đerlek, Svetozar Marković i Luka Cucin sigurno neće napustiti klub tokom predstojećeg leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nepoznati korisnik
Sunday, 01.04.2018
09:38

Mozes da igras na Old Traffordu ali samo na PESU ili FIFI treba biti realna malo

avatar
Osijek 51
Saturday, 31.03.2018
14:33

Pripremaju barabe teren da se opare, a Partizan neka se vjecno muci sa ekipama seoskog ranga. Da imamo nekadasnji kvalitet pola nase lige se nebi usudilo da predje centar. Da podsjetim, sadasnji Partizan je vizija i filozofija Ilijeva i Vazure.

avatar
rosen.manutd
Friday, 30.03.2018
18:05

Da produzi ugovor. Ne valja odmah u veliki tim. samo se setim bambija tosica koji je grejao klupu. I marka grujica takodje. P i lazara markovica. Ima potencijal, samo pamet u glavu.

avatar
RG VILI
Friday, 30.03.2018
14:37

Odma ugovori do 2022

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 30.03.2018
11:43

vazura na aparatima posle ove izjave

avatar
indija durot
Friday, 30.03.2018
11:07

vezani ugovorom do 2020..kao da je to sad ne znam koliko dugo..prodace te sine moj vec ove godine,i tebe i djerleka..