Zlatanović dogurao do stotog nastupa u Radniku

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.05.2019.
12:10
Izvor: Sportske.net

Mladi napadač dobio je u nedelju prigodan poklon povodom stote utakmice koju je odigrao u dresu Radnika.

FK Radnik
FK Radnik

Povezane vesti

Redak je primer da talentovan i mlad igrač dogura do sto nastupa u jednom domaćem klubu, a Igoru Zlatanoviću (21) je to pošlo za rukom.

Užičanin je u nedelju upisao stoti nastup u dresu Radnika iz Surdulice, pa mu je tim povodom pre početka meča sa Mačvom generalni direktor Marko Marković uručio uramljeni dres sa brojem "100".

"Zadovoljan sam kako smo odigrali poslednju ovosezonsku utakicu, imali smo dosta motiva i želje za celim plenom i drago mi je da smo se pobedom oprostili i od sezone i od naših vernih navijača. Čast mi je da sam ovde ovih nekoliko godina i da sam u dresu Radnika odigrao ovaj jubilarni broj utakmica", rekao je Zlatanović.

Mladi reprezentativac Srbije stigao je u Radnik pre tri godine iz Partizana. Na sto takmičarskih utakmica u dresu Radnika postigao je 30 golova i najbolji je strelac ekipe u prethodne dve sezone.

"Za sve dosad postignuto zahvalan sam upravi kluba, predsedniku Stanislavu Tončevu, sportskom direktoru Darku Gašiću, treneru Milanoviću i naravno saigračima. Veliko hvala i navijačima koji su me jako dobro prihvatili u Surdulici i dali mi podstrek za dobrim igrama i golovima. Prvenstvo je završeno, u planu je da se malo odmorim a zatim me čekaju pripreme sa reprezentacijom za Evropsko prvenstvo koje se u junu održava u Italiji i San Marinu", rekao je Zlatanović.

U minuloj superligaškoj sezoni Zlatanović je postigao 13 pogodaka i još tri u Kupu Srbije, a prošle nedelje proglašen je za najboljeg mladog igrača domaćeg prvenstva na manifestaciji "Prvi tim".

Igor Zlatanovic
FK Radnik

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke