Živkoviću teško, pomenuo i sudije

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.11.2018.
21:57
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener omladinske selekcije fudbalskog kluba Crvena zvezda Bratislav Živković kazao je da su pojedine sudijske odluke uticale na rezultat duela sa Napolijem.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Omladinska selekcija FK Crvena zvezda poražena je u sredu na gostovanju Napoliju (5:3) u okviru petog kola grupne faze Lige šampiona.

Izabranici Bratislava Živkovića tri puta su vodili na današnjoj utakmici ali su na kraju upisali četvrti uzastopni poraz i ostali bez šansi za plasman dalje.

"Teško mi je zbog igrača kojima bih ovom prilikom čestitao i uputio komplimente na prikazanoj igri. Tri puta smo vodili, međutim ni to nije bilo dovoljno da pobedimo. Ne volim da pričam o tome, ali smatram da su pojedine sudijske odluke uticale na rezultat", rekao je trener Živković.

Tri gola za Napoli postigao je Đanluka Gaetano koji je u igru ušao u 62. minutu.

"Gaetano koji je ušao u drugom poluvremenu uspeo je na individualni kvalitet da postigne tri gola. To su stvari na koje ne možete previše da utičete. Žao mi je i ostaje gorčina što smo uprkos dobroj igri poraženi. Najvažnije je da momci iz dana u dan napreduju i kroz svaku utakmicu pokazuju da mogu da pariraju kvalitetnim rivalima", zaključio je Živković.

Poslednju utakmicu u grupnoj fazi Lige šampiona za mlade ekipa Bratislava Živkovića odigraće 11. decembra protiv Pari Sen Žermena na stadionu Čukaričkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Wednesday, 28.11.2018
23:03

Ocekivao sam da Zvezda ovde moze do pozitivnog rezultata. Mislio sam da je omladinski pogon sposoban da prodje dalje. Napoli nije ni medju 10 najboljih mladih ekipa Italije pa me to jos vise buni kakve bi rezultate ostvarili protiv Intera, Atalante, Rome...