Živković: "Nisam pogrešio što sam ostao u Partizanu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.01.2016.
18:50
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Krilni fudbaler Partizana Andrija Živković rekao je da se ne kaje što je nakon Mundijalita na Novom Zelandu doneo odluku da jesenji deo sezone provede u klubu iz Humske.

partizan.rs/MiroslavTodorovic
partizan.rs/MiroslavTodorovic

Povezane vesti

Momak o kojem se ovih dana mnogo priča i piše pojavio se u četvrtak na prozivci Ivana Tomića pred početak priprema za drugi deo sezone.

Andrija Živković priznao je da mu je odmor bio preko potreban i da punih baterija otpočinje pripreme za nastavak sezone.

"Bio mi je potreban odmor zbog Novog Zelanda, priprema i svih odigranih utakmica tako da može da se kaže da sam sada svež" kazao je Živković.

Na okupljanju ekipe pred početak priprema za prolećni deo sezone nije bilo reči o tome hoće li Andrija Živković napustiti Humsku ali se mladi reprezentativac osvrnuo na svoju letošnju odluku kada nije želeo da promeni sredinu.

"Mnogo je slučajeva gde su mladi igrači rano odlazili iz Srbije. Želeo sam da ostanem u Partizanu i mislim da mi je to bila dobra odluka. Ostaje žal što nismo igrali Ligu šampiona i što nismo prošli dalje u Ligi Evrope" ističe Živković.

Premda još uvek nije poznato hoće li prolećni deo sezone provesti u Partizanu, Andrija Živković ističe da će ekipi biti potrebno malo više sreće kako bi u nastavku sezone beležila željene rezultate.

"Pre svega želim da sve nas igrače zaobiđu povrede jer mislim da je to najbitnije. Očekujem da nas pogleda i sreća, doveli smo pojačanja, mislim da imamo dobru ekipu. Nadam se pobedama i da imamo malo više sreće nego tokom prethodne polusezone" zaključio je Živković.

Za Andriju Živkovića zainteresovani su evropski velikani iz "liga petice" ali i klubovi kao što su Fenerbahče i Galatasaraj. Odluku o tome da li ostaje u Humskoj Živković će u dogovoru sa menadžerom i Partizanom doneti u danima koji slede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT SPT
Thursday, 14.01.2016
20:28

Ostani jos malo, decace, imaces drugove iz Obale Slonovace i Gvineje:)